Милан Ракић Написано Март 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Opet nema glavnog jela, samo ratluk i voda... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Opet nema glavnog jela, samo ratluk i voda... Управо сам звао РТВ и обећано ми је да ће видети, те ми јавити, да ли постоји техничка могућност да се филм прикаже вечерас, или пак ових дана. Иначе, прошле година сам контактирао Жељка преко Фезбука и он ми човек рече да је ТВ филм предао ТВ Војводина и њега што се тиче нема ништа против да се филм пусти опет. Е сада, ако се нађе "термин" надам се да ће бити емитовано... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 27, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2017 On 27.3.2015. at 12:45, obi-wan рече Opet nema glavnog jela, samo ratluk i voda... И након 4 године од како је документарни филм "Други сусрет" настао, још ниједна наша телевизија није "смогла снагу" да исти емитује, сем РТВ која је то учинила (готово "бојажљиво", исечено у неколико епизода и без неке веће најаве, тим пре што Јавни сервис новосадске телевизије и није нешто нарочито гледан у деловима тзв. "уже Србије"). То је било 2013... Следеће, 2014. године, филм се "борио" за номинацију за Оскара, тако да није могао бити приказан (ваљда је требао баш због ноиминације) Наредне 2015. године, у ово време када је годишњица обарања Ф-117, писао сам овде како сам ступио у контакт са аутором филма, Жељком Мирковићем, који ми је тада дао број телефона програмског директора РТВ Слободана Арежине, који се прво неколико минута чудио одакли ми његов број телефона... Када смо "рашчивијали" да нисам УДБАШ и да ми је аутор филма дао број телефона, оправдање за неемитовање филма је било да је програмска шема "већ закључена." Прошле, 2016. године сам улудо (ваљда) звао, јер је месчини Арежина и смењен, а тај неко ко је презадужио број телефона, није се јављао на њему непознат број (моја претпоставка)... Ево и 18-те годишњице од НАТО агресије и од дана када је 3. рд оборио Ф-117... Филма наравно нема у програмским шемама, али сам ето налетео, да је сам аутор, Жељко Мирковић, на свом ЈуТјуб каналу објавио један део филма. Ваљда ће се сетити да "аплоудује" и остале... JESSY, Grizzly Adams, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2017 Пријави Подели Написано Март 27, 2017 пре 5 часа, Милан Ракић рече И након 4 године од како је документарни филм "Други сусрет" настао, још ниједна наша телевизија није "смогла снагу" да исти емитује, сем РТВ која је то учинила (готово "бојажљиво", исечено у неколико епизода и без неке веће најаве, тим пре што Јавни сервис новосадске телевизије и није нешто нарочито гледан у деловима тзв. "уже Србије"). Није ваљда... Изгледа да сам стварно почео да заборављам какви су то полу-људи... obi-wan and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 27, 2017 Пријави Подели Написано Март 27, 2017 пре 10 часа, Милан Ракић рече Ваљда ће се сетити да "аплоудује" и остале... Ako bude, ti nam prebaci ovde da i mi pogledamo... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 27, 2017 Пријави Подели Написано Март 27, 2017 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука