Драган άσημος :) Написано Август 29, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2015 http://www.manastir-treskavac.com/uspenije-presvete-bogorodice-u-manastiru-treskavcu/ ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Новембар 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2015 И тако ти ја данас нисам имао да дам Христу пола марке. Христу који ми се обратио кроз дјете које ми се уљудно извинуло и питало имам ли пола марке. Онако "хришћански" хладно, безосјећајно, себично, самодовољно рекао сам да немам, а Бог зна шта је остало сакривено иза тог питања, тражења пола марке. Нешто што је могло да постане саставни дио мога живота, само да сам имао онога чега нисам. Да му се извинем и упитам га, а зашто теби треба пола марке, гдје су ти родитељи. Пао сам на испиту као гњила крушка с дрвета гордости. Само да сам имао љубави. Grizzly Adams, AnaLaz, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Новембар 29, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2015 Једино богатство које носимо са собом кад пређемо преко границе између живота (читати у множини) је богатсво Богом. Сво материјално богатсво које смо стекли остаје. Олимп, arizan, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Децембар 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Kaludjerovic Sreten, Олимп and feeble је реаговао/ла на ово 3 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Јануар 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2016 униније старословенски израз који и етимолошки и по звучности најбоље изражава смисао изворне грчке речи. То је, наиме, нека врста чамотиње, клонулости, умора, тромости и мрзовоље духа, при чему се душа пасивно препушта једној сивој, суморној безвољности; такво стање душе, у којем је паралисана свака вољна делатност; бежање од правог, озбиљног живота, који тражи савлађивање онога што нам је непријатно, дакле активну духовну борбу са препрекама на путу ка остварењу личног духовног идеала. Е вала ме јутрос тако шљапило да сам био мрачан као мрачњак. Олимп, AnaLaz, Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Јануар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2016 Рекао је Авва Мојсеј: „Нико не може ступити у војску Христову, ако не буде сав као огањ, и не презре почасти и покој, и ако не одсече све жеље телесне, и не ушчува све заповести Божје." Нисам чак ни најмањи пламичак, већ сам мало жара испод мноштва пепела, о који, не знам да неко може да се огрије. AnaLaz, Grizzly Adams, arizan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Март 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Након годину дана схватио сам да ми је Бог преко једног малог дјевојчета, Ангелине, тада је имала још мало па 4 године, открио шта је то сусрет са Њим. Пролазио сам једног поподнева кроз црквено двориште и поздравио Ангелину, она је остала равнодушна, игнорисала ме, окренула главу од мене и наставила својим путем. Био сам јој непознат, странац. Једно друго послијеподне била је згода да смо Ангелина и ја остварили контакт и започели причу, не сјећам се о чему, али знам да смо се кроз тај разговор упознали, радовали и приближили једно другом. Једно треће послијеподне, на улазу у цркву, сусрели су нам се погледи, осмјехнуо сам се у знак поздрава, а она је одговорила осмјехом. Више нисмо били странци, упознали смо се, зближили и данас се осмјехујемо једно другом при сусрету, а понекад и прозборимо коју. arizan, Драшко, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Фебруар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 "Заиста, заиста вам кажем: који вјерује мене, дјела која ја творим и он ће творити, и већа ће од овијех творити;" Јован 14,12 У бољем случају стање наше вјере је маловјерје. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Фебруар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=g03BO-sVQZg&feature=share goranger and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Фебруар 12, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 пре 30 минута, Драган άσημος рече https://www.youtube.com/watch?v=g03BO-sVQZg&feature=share Čedo baš ima lepu boju glasa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Март 15, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2017 Стојте дакле у слободи којом нас Христос ослободи, и не дајте се опет у јарам ропства ухватити. Galatima, glava 5 Има ли шта љепше од ове слободе за овога живљења. arizan and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Март 15, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2017 Слобода којом нас Христос ослободи је благодатна слобода, ту слободу нам даје присуство благодати у нама. Слободу од жеље која води одвајању од Бога, слободу од поуздања у себе, слободу вјере по ријечи Христовој, "Заиста, заиста вам кажем: који вјерује мене, дјела која ја творим и он ће творити, и већа ће од овијех творити;", слободу да живимо у Царству Божијем ослобођени вјечношћу од времена у унутрашњем животу, бивајући тјелом у царству пропадљивости, слободу потпуног повјерења у Бога. AnaLaz, Grizzly Adams and arizan је реаговао/ла на ово 3 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Март 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2017 Многе су битке изгубљене и још ћемо многе изгубити, док не научимо да се боримо. Много се каљамо и много у блату ваљамо, али је добро што се чистимо, перемо. Морамо се у сваком посрнућу, патосирању научити вазда за сламку хватати, а та сламка је не одустајање, смирено и искрено, у свој својој јадности и бједности, обраћање Христу распетоме, замислите љубави Његове. Grizzly Adams, AnaLaz and Goku је реаговао/ла на ово 3 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Март 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2018 Господе, ако сад ниси у мени и ја у Теби, другог времена, тренутка немам, јер јуче сигурно нећу бити, а сутра не знам да'л ћу осванути. AnaLaz and Олимп је реаговао/ла на ово 2 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Јануар 14, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2019 Da sam se u potpunosti sjedinio sa Hristom u svetoj tajni pričešća, ne bi mnome više mogla da ovlada strast tjelesna...zašto se nisam sjedinio sa Hristom na takav način....sigurno nije do Hrista, već je do mene...sv. Justin piše za sv. Vasilija Velikog...И он је човек, и он је од тела, од меса и костију, од крви, као и ми, али, ето, +++подвизима својим+++ он је себе уздигао до анђелских висина, испунио себе Господом Христом, васцелом пуноћом Божанском.ˮ...nemam podviga koji bi Hristu dao mogućnost da ostane sjedinjen sa mnom, slično kao što farba otpada sa metala koji je hrđom prekriven. AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука