Драган άσημος :) Написано Фебруар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Данас је служен парастос за четрдесет дана од упокојења моје баке Бојане. На дан сахране, деда Васкрсија је говорио, послије свештеника, а свештеник је његов говор оквалификовао као проповјед која је проистекла из његове љубави према својој жени и из вјере у Бога. Деда ми је причао послије да му је у тренутку спао сав терет којим је до тада био притиснут и да је осјетио потребу и добио снагу (како он каже од Бога) да говори. И говорио је са сузама у очима, са јецајем у гласу. Тражио је од Бојане да опрости свима нама који смо погријешили некад према њој, тражио је од нас присутних да опростимо њој ако ли има шта да је погријешила према нама. Тражио је од ње да поздрави њихове родитеље и све сроднике њихове који су с оне стране живота и рекао да ће и он брзо к њој, јер велике су године његове,а и здравље је нарушено. Данас на четрдесетодневном парастосу, опет је говорио. Казао је да смо сви ми присутни свједоци, који свједоче у њену одбрану пред судом Божијим, јер у четрдесети дан Господ души додјељује мјесто боравка до свог другог доласка. Тражио је од Бога да је прими к себи, међу праведнике и то је тражио свим бићем својим. Grizzly Adams, Gordana ., arizan and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Фебруар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Велики дар нам је дарован, живот у благодати, а чиме се ми задовољавамо, животом тјелесним. Трагедија постојања човјечијег. Олимп and Давор73 је реаговао/ла на ово 2 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Фебруар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Оно што се добија учествовањем у Светим Тајнама не може да се плати, може само да се плати труд свештеников. Олимп, arizan and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Март 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Јутрос, први пут, питам се, да ли сам средством достигао циљ? ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Март 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Душо, докле ће ти бити милија храна тјелесна од хране духовне? Олимп and arizan је реаговао/ла на ово 2 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Март 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 9, 2014 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1474816809400483&set=a.1377711455777686.1073741838.100006165332303&type=1&theater ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Април 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Колико се син Божији понизио, до страдања и до смрти, и потврдио своју љубав овим ријечима. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Мај 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Бог Отац каже да не можемо к њему него кроз Сина његовог, тј. подвигом Сина његовог, а његов подвиг је, да није дошао да твори вољу своју него онога који га је послао-Оца свога. Син рече да га као Сина Божијег може познати само онај коме Отац његов дадне. Вољу Божију творимо присуством Духа Светога у нама, Исуса Христа познајемо као Сина Божијег присуством Духа Светога у нама. Олимп је реаговао/ла на ово 1 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Децембар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 Сконто сам да кад се "молим", ја се у ствари не молим, већ само изговарам ријечи молитве. Не обраћм се неком. Покушавам да се обраћам Христу и доживљавам сву испразност мог досадашњег мољења. Хвала му што ми отвара очи! arizan, Gordana ., Олимп and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Фебруар 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Боже, милостив буди мени грешном! Грешан сам док год не љубим Бога свим умом својим, свом снагом својом, свом душм својом, свим срцем својим, док год не љубим ближњег као самога себе. Грешан сам док год не говорим ријечи Оца небеског, док не творим вољу Очеву. Грешан сам док год нисам глава жени, као што је Христос глава цркви. Грешан сам док год не достигнем у мјеру висину раста Христовог. Ако за живота заживим овом пуноћом, то ће бити одговор Божије милости на мој труд. Олимп, Kaludjerovic Sreten, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Фебруар 23, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 Како је демон поган, само гледа да заметне свађу, нетрпељивост, гњев, напетост, немир и разна зла остала!!! Како је човјек слијеп за његов утицај! Kaludjerovic Sreten, Олимп and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Март 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Да ли је Богу битно којим се послом бавимо, тј. које смо професије или му је само битно да, чиме год да се бавимо то радимо честито и поштено или обоје? ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Битна је љубав и од тога настају све остале позитивне ствари. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Јул 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Како јадни човјек ослаби, и постане плијен демона. Помози нам Господе да постанемо свјесни да без тебе не можемо ништа чинити. Ни бити савршени као што си савршен ти Отац наш небески, ни бити дјеца свјетлости и наследници Царства Небеског, ни вјере имати, ни проповједати и исповједати тебе ни имати смирења, ни искреног покајања. Ништа без присуства Духа Светога у нама. Морамо да тражимо, да куцамо, да иштемо, то је наш труд. Олимп and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Август 23, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2015 Мислим да Бог човјеку не даје неке дарове, да они човјеку не би били на пропаст, јер би се њима погордио. Тек кад се човјек смири и схвати да ништа не може без Бога и сву своју наду положи на Бога, а не на себе, да онда може духовно да напредује, тј. да узраста у све већој и већој вјери, нади и љубави. Grizzly Adams, nana and Олимп је реаговао/ла на ово 3 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука