Биљана Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Ммммммммммммм.............цвећеееееееее............волим цвијеће! И највише волим сунцокрете, цвијеће пуно сунца 0442_feel Хелена Вујовић је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 И маслачке Хелена Вујовић је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Ово плаво мајушно цвеће на дну , које је такође на фотографији је прелепо, веома нежно. Не знам како се зове, али најчешће расте са љутићима и маслачцима. Много га волим, ко зна, молим нека јави. Гледајући га некако се увек сетим оне приче са дубоком поуком, када је свемогући џин покушао да убере малени цвет и толико се намучио у својим покушајима, да је на крају замолио малу девојчицу да му помогне и убере цвет Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Булке, такође мени веома драге,...које ме свагда подсећају на мога мужа, јер цветају у периоду када смо ми започели брак Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Ово плаво мајушно цвеће на дну , које је такође на фотографији је прелепо, веома нежно. Не знам како се зове, али најчешће расте са љутићима и маслачцима. Милсим да се то цвијеће зове "плави видић"! А има и црвени! Нисам сигурна, јер се на тој фотографији не види, али ако су то ситни мали цвјетићи и има их и розих, онда јесте "плави и црвени видић" Ово називи цвијећа су народни, јер цвату око Видовдана па отуда "видић",не знам како се право зову! Што би рекли, стручни назив не познајем Хелена Вујовић је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Биљана and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Nema mnogo veze sa cvećem,ali me ova ideja oduševljava. .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Милсим да се то цвијеће зове "плави видић"! А има и црвени! Нисам сигурна, јер се на тој фотографији не види, али ако су то ситни мали цвјетићи и има их и розих, онда јесте "плави и црвени видић" Ово називи цвијећа су народни, јер цвату око Видовдана па отуда "видић",не знам како се право зову! Што би рекли, стручни назив не познајем Овај цвет се јавља на почетку пролећа, изгледа није тај. Хвала свакако Покушаћу да пронађем бољу фотографију, само не знам како да га именујем Ако не успем, чекаћу идуће пролеће да га фотографишем Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука