Jump to content

Цвијеће - украс творевине Божије

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ммммммммммммм.............цвећеееееееее............волим цвијеће! :) И највише волим сунцокрете, цвијеће пуно сунца :) 0442_feel

suncokret.jpg

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Ово плаво мајушно цвеће на дну , које је такође на фотографији је прелепо, веома нежно. Не знам како се зове, али најчешће расте са љутићима и маслачцима. Много га волим, ко зна, молим нека јави.  Гледајући га некако се увек сетим оне приче са дубоком поуком,  када је свемогући џин покушао да убере малени цвет и толико се намучио у својим покушајима, да је на крају замолио малу девојчицу да му помогне и убере цвет     :)

be6agp.jpg

Подели на овим сајтовима

ru%C5%BEe.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

294a919b-DSC00386.JPG

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

cvece-mala-2.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Булке, такође мени веома драге,...које ме свагда подсећају на мога мужа, јер цветају у периоду када смо ми започели брак :)

30svqzo.jpg

Подели на овим сајтовима

ljiljandizzy3.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ово плаво мајушно цвеће на дну , које је такође на фотографији је прелепо, веома нежно. Не знам како се зове, али најчешће расте са љутићима и маслачцима.

Милсим да се то цвијеће зове "плави видић"! А има и црвени! Нисам сигурна, јер се на тој фотографији не види, али ако су то ситни мали цвјетићи и има их и розих, онда јесте "плави и црвени видић" :)

Ово називи цвијећа су народни, јер цвату око Видовдана па отуда "видић",не знам како се право зову! Што би рекли, стручни назив не познајем :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Милсим да се то цвијеће зове "плави видић"! А има и црвени! Нисам сигурна, јер се на тој фотографији не види, али ако су то ситни мали цвјетићи и има их и розих, онда јесте "плави и црвени видић" :)

Ово називи цвијећа су народни, јер цвату око Видовдана па отуда "видић",не знам како се право зову! Што би рекли, стручни назив не познајем :)

Овај цвет се јавља на почетку пролећа, изгледа није тај. Хвала свакако :) Покушаћу да пронађем бољу фотографију, само не знам како да га именујем :) Ако не успем, чекаћу идуће пролеће да га фотографишем  :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...