Биљана Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Не осећам се лепо када кликнем на неку тему и не могу да уђем у њу, јер је то уствари нека група у коју не можеш ући осим ако си члан. И не желим да се неко због мене осећа тако тј. не желим да будем ни у каквој групи где неко не може да уђе и да се због тога осећа јадно. Ratko, zašto te zatvorene grupe ostavljaju toliko traga na tebe!!? Ti si izgleda neki znatiželjan momak Pusti to! Medo je možda namjerno stavio tako, samo da bi izazvao baš ovakve reakcije Ne bi trebalo da te takve stvari uznemiruju, a još manje da se zbog njih osjećaš jadno! Eto ja sam u grupi "Nostalgija" i pozivam i tebe da se pridružiš! Ima se svašta nešto lijepo pročitati, a što je najvažnije, definitivno se nećeš osjećati jadno E jedino što je mene s početka malo zbunjivalo je to što teme iz zatvorene grupe "iskoče" na početnu stranu, a ja ne znajući da ne mogu to vidjeti, kliknem Ali sad znam koje su to teme pa više ni ne klikćem na njih Ratko samo cooooooooooooooooool Александрида, JESSY and Anette је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Rale moja podrska "smrt grupama, sloboda otvorenim temama" !!!! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Конкретно око овог: не знамо да ли ће све епархије отворити своју групу. Има епархија који немају свој сајт ( а и ако га имају боље да га немају јер ни нашта не личе), тако да су све ове ствари остављене на слободи. Ових дана крећемо у промоцију страница те се надамо да ће се доста црквених општина, манастира и епархија одазвати. Мислио сам на коначност броја група чак и ако се свака епархија одазове учешћу. Или имати групу за сваку епархију а кад се ко одлучи да учествује, има могућност. Са овим варијантама група, и могућностима да се стварају групе унутар форума, овакав форум не би требао да барата. Јер је то пут разједињењу а не сабирању. Форумске теме имају опцију да свако може да учествује и да понуди своје виђење. Групе по правилу немају ту опцију већ окупљају истомишљенике по било ком основу. Тако се стварају подфоруми у којима тешко можеш да напредујеш добијањем и супротних мишљења. Уосталом, ту су подфоруми за тематске дискусије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Ratko, zašto te zatvorene grupe ostavljaju toliko traga na tebe!!? Ti si izgleda neki znatiželjan momak Pusti to! Medo je možda namjerno stavio tako, samo da bi izazvao baš ovakve reakcije Ne bi trebalo da te takve stvari uznemiruju, a još manje da se zbog njih osjećaš jadno! Eto ja sam u grupi "Nostalgija" i pozivam i tebe da se pridružiš! Ima se svašta nešto lijepo pročitati, a što je najvažnije, definitivno se nećeš osjećati jadno E jedino što je mene s početka malo zbunjivalo je to što teme iz zatvorene grupe "iskoče" na početnu stranu, a ja ne znajući da ne mogu to vidjeti, kliknem Ali sad znam koje su to teme pa više ni ne klikćem na njih Ratko samo cooooooooooooooooool То је ствар естетике, не површне естетике него оне макар мало дубље. Естетика доживљаја другога, естетика прилажења другоме, естетика поштовања другога... За мене је ово ствар од доста великог значаја, да не кажем пресудног. То одвајање по групама је нешто сасвим супротно хришћанској боји. Пасивни снобизам (овде сам се мало послужио једном Клаудкинговом формулацијицом). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Ja grupe vidim drugacije, npr osnovao sam grupu knjige u kojoj gde ce da dolaze ljubitelji knjiga preporucuju dela i medjusobno komentarisemo ta dela. Zasto bi ja smarao nekoga ko ne voli knjige i ne cita ih, samo bi trebalo da se sredi da te temi iz grupe vide samo clanovi. Jednostavno ako volis to cime se ta grupa bavi pridruzi se i komentarisi sa njima, ako ne nemoj i kada budu sredili ovo gore navedeno nece te ta grupa smarati sa, za tebe nebitnim stvarima. E sada ove zatvorene grupe jesu problem, mislim da bi to trebalo da se ukine ili nesto. Po pitanju zatvorenih grupa se u potpunosti slazesm sa tobom, ali otvorene su mi OK. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Ма људи, отворила сам групу, ни сама не знам како сам је наштеловала, кад пишем нову темеу једва убодем да је сместим и немам појма да ли је отворена или затворена... клик, клик... ништа није с намером.... поготово не са "задњом". Немам времена да се позабавим .. и тако стоји. Намера и није била лоша а шта је испало ни сама не знам. Мотивсало ме је што могу да бојим слова, да могу да исправим словне грешке... Мислила сам аха! тамо, на групи могу да шарам, исправњам грешке.... то ме је фасцинирало. Тако не треба пре озбиљно схватити групу како стоји. Приметила сам да има затворених група, али ми не сметају. Вероватно имају нешто што их чини сретним, нешто специфично што их занима. Па нека су затворене. Драшко and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 @, Ja sam bila 'autsajder' i u osnovnoj, a tek u srednjoj školi i nije to baš toliko strašno исто такође welcome у групу "аутсајдери, чудаци и остали неукључени" :group111: Oglo, Јелина and DankaM је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Sve grupe treba posmatrati kao Fejsbuk stranice. Zapravo je to i bila ideja sveštenika koji vodi Pouke, koliko sam shvatio. I na fejsbuk stranicama mnogo je onih koje su rezervisane samo za prijatelje i koje su nevidljive. I niko se tu ne buni. Prosto je to suština socijalnih grupa na internetu. Privatnost (ko želi). Sloboda (ko želi). Ne bi trebalo menjati ništa na Poukama oko toga. Naša malenkost je napravila grupu na ovom sajtu, koja je potpuno otvorena. Ne treba čak ni da verifikujemo kad neko pristupa. Dobrodošli su svi članovi foruma. malina :) and DankaM је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 и треба да се осећа јадно свако ко размишља као ратко, мене би било срамота самог себе и сувишка свог срца који прелива јавно да претпостављам да постоји снобизам или нешто слично а ни не знам шта се дешава негде или међу некима а то што имате трауме и комплексе из детињства, није мој проблем Александрида је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 кад се већ помињу негативни аспекти група, зашто не могу да се уређују (бришу постови, премештају и сређују теме по подфорумима у оквиру група) од стране власника група а отац иван помиње то већ неки пут да може? Александрида and Перса је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1346854452' post='704687] и треба да се осећа јадно свако ко размишља као ратко, мене би било срамота самог себе и сувишка свог срца који прелива јавно да претпостављам да постоји снобизам или нешто слично а ни не знам шта се дешава негде или међу некима Немам шта да претпостављам, нити да знам или не знам шта се дешава унутар тога, већ говорим о принципу, који је снобовски. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Немам шта да претпостављам, нити да знам или не знам шта се дешава унутар тога, већ говорим о принципу, који је снобовски. ма да, врцави коментари су ти тако невини и неутрални greengrin greengrin greengrin а сад је и принцип дружења снобовски, јел сад не треба више ни да бирам с ким се дружим? 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Александрида је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 ммм, патетика. Да, такав принцип дружења, где су затворене групе, где твој улазак овиси од нечије добре воље, и то све на јавном делу форума, је и више од снобизма. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Ispadosmo snobovi svi koji smo napravili grupe ili koji smo clanovi tih grupa.... A ako neko ne zeli da se druzi ili da prica, chatuje sa tobom ne znaci da je snob vec da mu ne odgovaras ti, neke tvoje osobine ili slicno. Александрида, Милан Меденица :) and malina :) је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 ммм, патетика. Да, такав принцип дружења, где су затворене групе, где твој улазак овиси од нечије добре воље, и то све на јавном делу форума, је и више од снобизма. хвала на толиком чашћењу иначе, није јавни део форума, већ је затворен и приватан а за видљивост и остало бодење очију се обрати администрацији, па и неком продуховљеном да ти објасни неке ствари Александрида је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука