Ратко :( Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 тј. извињење, тј. обавештење, дакле, свеједно. Извињавам се Зосими што нећу више писати у његовој групи, нити у једној групи (мада ме нико није ни позвао осим Зосиме), не због тога што сматрам његову групу неподобном, или њега мање подобним за дружење, већ зато што ми то одвајање по групама има горак укус. Не осећам се лепо када кликнем на неку тему и не могу да уђем у њу, јер је то уствари нека група у коју не можеш ући осим ако си члан. И не желим да се неко због мене осећа тако тј. не желим да будем ни у каквој групи где неко не може да уђе и да се због тога осећа јадно. Толико. Хвала. R.Žiskar, Resistance is futile, kron and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Потпуно погрешно схватање група и страница. Страница је ту да њен админисратор буде и њен власник. Он је тај који ће је уређивати, који ће слати групне мејлове... идеја ја је најпре да се умреже Епархиј, црквене општине и манастири и активно радимо на томе. Сад ако је некоме толико тешко да кликне на једно једин дугме и придружи се страници (а жели да коментарише), не бих имао шта да додам. Иначе, нисам присталица да се праве затворене групе (сем ако је нешто заиста потребно) где ће се тражити дозвола за приступ. Заправо, то није идеја. О идеји можете прочитати овде: https://www.pouke.org/forum/topic/21005-%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D0%B0%D1%88%D1%83-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%83-%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D1%83-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%83%D0%BA%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3/#entry703425/ Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Хех, па наравно да сам мислио на групе где не можеш ући, осим ако ти се њен администратор (евентуални добротвор) не смилује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 @, слажем се да је то мало безвезно. Зато сам и рекао да нема потребе за тим, нарочито што може веома погрешно да се протумачи. Опет, остављамо на слободу самим креаторима група. Верујем да имају разлога за то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Možda bi trebalo da se teme iz zatvorenih grupa ne pojavljuju na indeksu onima koji nisu članovi iste. Ako forum radi na principu baze, onda se daju postaviti uslovi da bi se neka tema pojavila u pregledu. Doduše, ne znam koliko je to komplikovano programerski Николa, kron and Гост је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Хвала на разумевању и дозволите једну илустрацијицу. У основним школама је постојао обичај да су се тако правиле групице. Или би лепушкасте девојчице правиле своју групицу, где наравно ружњикаве нису долазиле у обзир, или мали снобови који су хтели само друге снобиће око себе, или дечаци који супер играју фудбал, где се, наравно, подразумевало да они који не знају да играју нису добродошли, итд, итсл. Заиста горак укус. Драшко and kron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Хвала на разумевању и дозволите једну илустрацијицу. У основним школама је постојао обичај да су се тако правиле групице. Или би лепушкасте девојчице правиле своју групицу, где наравно ружњикаве нису долазиле у обзир, или мали снобови који су хтели само друге снобиће око себе, или дечаци који супер играју фудбал, где се, наравно, подразумевало да они који не знају да играју нису добродошли, итд, итсл. Заиста горак укус. .... masoni ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 @, Ja sam bila 'autsajder' i u osnovnoj, a tek u srednjoj školi i nije to baš toliko strašno Oglo and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 тј. извињење, тј. обавештење, дакле, свеједно. Извињавам се Зосими што нећу више писати у његовој групи, нити у једној групи (мада ме нико није ни позвао осим Зосиме), не због тога што сматрам његову групу неподобном, или њега мање подобним за дружење, већ зато што ми то одвајање по групама има горак укус. Не осећам се лепо када кликнем на неку тему и не могу да уђем у њу, јер је то уствари нека група у коју не можеш ући осим ако си члан. И не желим да се неко због мене осећа тако тј. не желим да будем ни у каквој групи где неко не може да уђе и да се због тога осећа јадно. Толико. Хвала. Napravi grupu za borbu protiv grupa ... Милан Меденица :), DankaM and malina :) је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Страница је ту да њен админисратор буде и њен власник. Он је тај који ће је уређивати, сем тога што НЕ може да је уређује ... Иначе, нисам присталица да се праве затворене групе (сем ако је нешто заиста потребно) где ће се тражити дозвола за приступ. Заправо, то није идеја. није идеја, а постоји и омогућено је? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Napravi grupu za borbu protiv grupa ... Можда сам због својих наглијих емоција оставио утисак некаквог групомрзца, или су моје емоције теби изгледале мало наглије па си ме видео као групомрзца, али не... Када би се и основала таква група не верујем да би ми била мање ружна од ових досадашњих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Možda bi trebalo da se teme iz zatvorenih grupa ne pojavljuju na indeksu onima koji nisu članovi iste. Ako forum radi na principu baze, onda se daju postaviti uslovi da bi se neka tema pojavila u pregledu. Doduše, ne znam koliko je to komplikovano programerski Видећемо шта можемо да учинимо по овом питању. Мислим да постоји решење. Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 тј. извињење, тј. обавештење, дакле, свеједно. Извињавам се Зосими што нећу више писати у његовој групи, нити у једној групи (мада ме нико није ни позвао осим Зосиме), не због тога што сматрам његову групу неподобном, или њега мање подобним за дружење, већ зато што ми то одвајање по групама има горак укус. Не осећам се лепо када кликнем на неку тему и не могу да уђем у њу, јер је то уствари нека група у коју не можеш ући осим ако си члан. И не желим да се неко због мене осећа тако тј. не желим да будем ни у каквој групи где неко не може да уђе и да се због тога осећа јадно. Толико. Хвала. slazem se sa ovim. bas bezveze. http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Придружујем се Ратковом објашњењу. Ако неко хоће приватан кружок, нека га направи, има милион програма за прављење форума. Дефинисање епархија у групама има смисла ако администратор форума предефинише такве групе јер епархија нема бесконачан број. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Дефинисање епархија у групама има смисла ако администратор форума предефинише такве групе јер епархија нема бесконачан број. Конкретно око овог: не знамо да ли ће све епархије отворити своју групу. Има епархија који немају свој сајт ( а и ако га имају боље да га немају јер ни нашта не личе), тако да су све ове ствари остављене на слободи. Ових дана крећемо у промоцију страница те се надамо да ће се доста црквених општина, манастира и епархија одазвати. Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука