Jump to content

E, u ovome vidim Boga (lepotu)

Оцени ову тему

Препоручена порука

tumblr_m6emdgSGQY1rn0c7ao1_500.jpg

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Uploaded with http://imageshack.us'>ImageShack.us  Не зна се ко је меденији  .smesko.
Подели на овим сајтовима

• Гости

Данас ти дајем овај сасуд светог јелеја (уља). Користи се њиме слободно, дете Моје. Сваку тешкоћу која искрсне, сваку увредљиву реч коју примиш, сваку сметњу у твом раду која би могла да те ожалости и обесхрабри, сваку своју немоћ и неспособност -- помажи овим јелејем. Сећај се да је свака невоља -- Божја порука, прилика да се нечему научиш. Свака оштрина ће отупети да се ти не позледиш. Стога усади у срце своје речи које сам ти данас објавио: то од Мене долази. Јер, ово за тебе није само реч, ово није само реч- запамти! већ је ово твој живот.

http://www.youtube.com/watch?v=ZLElXihIb4E

Данас стојим пред вратима твог срца као просјак, Ја цар царева, ја куцам и чекам, пожури да  ми отвориш, не позивај се на своју беду. Када би ти знао сватити своје сиромаштво - ти би умро од бола. И оно што би ме заболело, јесте управо то када бих видео, да сумњаш и губиш поверење у мене. 
       Желим такође да мислиш, сваког сата и дању и ноћу, а такође желим безначајне послове да обављаш из љубави према мени. Рачунам на тебе да ми дарујеш радост, и не брини се што не поседујеш такве врлине - ја ћу ти даровати моје. Ако будеш патио - ја ћу ти даровати снагу, а ако ми дарујеш љубав - тада ћу ја теби дати толико много да ћеш моћи љубити далеко више него што и можеш сањати. МИСЛИ НА ТО ДА МЕ ЉУБИШ ТАКАВ КАКАВ ЈЕСИ. И нека дође што хоће, не чекај да будеш свет да би ме могао љубити - онда ме никад нећеш љубити. А сад дете моје иди, иди и ЉУБИ МЕ ТАКАВ КАКАВ ЈЕСИ.

Подели на овим сајтовима

1.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Baby2-300x206.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

rio-jesus.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

10401-beautiful-mountain.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...