Гости Guest JelenaLela Написано Септембар 25, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 E Kaća, ova specijalno za tebe, znam da voliš Natasa. and YOKA је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Ma Medonja je 'kriv' ja samo prosledila Ajdeeee :D ! Sta mislis od koga sam je cula ? Lepo nas je naucio , Vaskrs je najveca radost . Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Септембар 25, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 A u sred 'mrtvila'- eksplozija života! P.S. nadam se da ne smaram, ali ova tema mi je prelepa i ne mogu, a da ne okačim! Natasa., Николa and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Септембар 25, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Ajdeeee :D ! Sta mislis od koga sam je cula ? Lepo nas je naucio , Vaskrs je najveca radost . Da se razumemo- pesmu je prosledio, ali moram reći da radost Vaskrsa nosim u srcu mnogoooooooo pre nego što sam srela Medu! Bez ljutnje molim ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Ne smaras , i meni je ovo omiljena tema . Imam neku prosvetarsku papirologiju da sredim <_<, al' se nesto zalepih za Pouke :D . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Da se razumemo- pesmu je prosledio, ali moram reći da radost Vaskrsa nosim u srcu mnogoooooooo pre nego što sam srela Medu! Bez ljutnje molim ! Da, da, pogresno sam se izrazila, lepo nas je naucio pesmi . Ima dosta pijetetike u crkvemom zivotu, al' ovo bas odrazava radost Vaskrsa . Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Септембар 25, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 O daaaaaaaaaaaaa Vaskrs heaven e kad smo kod toga, što se tiče 'našeg' pevanja ovu mnogo vooooolim!!! Hristos vaskrse !!! heaven YOKA је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 RYLAH, Биљана and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Септембар 25, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 RYLAH, Саша од Москве, malina :) and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Angelus Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Мудри кажу да су човјек и Бог највеће тајне овога свијета,тако гледам дивне слике које сте поставили,а ја ето читаво вријеме желим ово да поставим и то на насловној страни поука,али нешто не иде,нисам сигурна да ли је било већ на сајту,но добро,ево величанственог примјера Божије милости,дјечак одрастао у дому без родитеља,истјеран на улицу као и сва српска дјеца из тог дома у Тузли,кад је био рат,какво муку прошао,али у смирењу дочакао своју радост у Христу и ево Божијим промислом како јесте и како и сам каже,а имала сам велику милост од Господа да га упознам,каже дакле "Ја сам најсрећнији човјек на свијету!" На овом линку http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/1022048/Vreme+je+za+bebe.html се налази дивна и поучна прича,а ко жели нека је и постави на насловну,да народ види да радост живота је ту поред нас,само да је треба пронаћи и како каже Владика Григорије да никада нисмо сами,да нас Бог све једнако воли и само,ако је то само,дакле ако то знамо више никада нећемо бити срне у изгубљеном рају,а овиим великим,животним ријечима завршава се и књига Владике Григорија,а све нека је на корист нашој цркви и нама самима. Амин,Боже,дај! Лапис Лазули and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bigica Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Септембар 25, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Malina, Биљана, Милан Меденица :) and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Септембар 25, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Zar nije lepo? U 'tim' godinama, pa još i zajedničko! Милан Меденица :), malina :), Саша од Москве and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Ignjatije, Биљана and YOKA је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Николa, Ignjatije, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука