Jump to content

Мишљење (критике) чланова форума о члановима форума

Оцени ову тему

Препоручена порука

Žao mi je ukoliko sam nekoga bilo čime ovde uvredila. :) I žao mi je što ću morati da vas napustim. Brisanjem mog poslednjeg statusa shvatila sam da ovde nismo svi jednaki i u skladu sa  tim, ja odlazim. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

On 27. 7. 2015. at 12:24, Nevena Milošević рече
morati

Овако стоји ствар. Можеш да ставиш линк ка свом блогу као потпис али досадашња пракса рекламирања преко статуса није пожељна. То званично кажем у име уредништва.

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

On 27. 7. 2015. at 12:28, Биљана рече

то је Џесин дневник, и то је њен лични израз, колико се сећам и ти си имала нешто слично томе. :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 27. 7. 2015. at 12:24, Nevena Milošević рече

Žao mi je ukoliko sam nekoga bilo čime ovde uvredila. :) I žao mi je što ću morati da vas napustim. Brisanjem mog poslednjeg statusa shvatila sam da ovde nismo svi jednaki i u skladu sa  tim, ja odlazim. 

Ниси никога увриједила. Него се њима не свиђају твоја писања. Да си ставила нешто хард кор, било би супер. И немој да идеш. Него отвори тему у подфоруму "мој ЖРУ дневник" и нико ти ништа не може. :);)

Подели на овим сајтовима

On 27. 7. 2015. at 12:34, Morticia Addams рече

то је Џесин дневник, и то је њен лични израз, колико се сећам и ти си имала нешто слично томе. :)

Да, да.....нисам га могла пронаћи, али и мој такође. Пун кича и патетике. 

Подели на овим сајтовима

On 27. 7. 2015. at 12:17, Иван Ивковић рече

Па браћо и сестре, никога ја не терам, шта вам је? 

Па ако некоме напишеш да је његово писање кич, да боље потражи други сајт за таква писања (то јој је Драгана јуче написала), оптужиш га да хоће да се прода преко рекламирања статуса, да је жељан пажње и на крају му забраниш да пише статусе јер је то по теби (или свима вама, како год) еротика и да то није пожељно овде, онда тај неко можда, али само можда може да помисли да није пожељан овде, без да му неко изричито каже "Tерај се!"

А на крају сте јој и избрисали статус после целе расправе. Ето, то је у питању.

Подели на овим сајтовима

On 27. 7. 2015. at 12:28, Биљана рече
На овим темама толико тога је јако слично написано као и код Невене на блогу.

Па види, има тога расутог на све стране. Цела планета, посебно виртуелни простор је преплављен... Овај случај у неку руку може да се посматра као пионирски корак, "ватрено крштење", где примам и трпим све ваше критике. Други корак је тема коју сам јуче покренуо како бисмо сви видели шта вреди, шта мање вреди, а шта не вреди никако. Дакле да попричамо мало и тако...

Подели на овим сајтовима

On 27. 7. 2015. at 12:36, Биљана рече

Ниси никога увриједила. Него се њима не свиђају твоја писања. Да си ставила нешто хард кор, било би супер. И немој да идеш. Него отвори тему у подфоруму "мој ЖРУ дневник" и нико ти ништа не може. :);)

и да кумујемо имену дневника ...." 50 нијанси пинк" :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 27. 7. 2015. at 12:07, Иван Ивковић рече

Имам. Рецимо ово: https://www.pouke.org/forum/blog/136/entry-1310-2/

И да поткрепим: https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9A%D0%B8%D1%87

Па ако је неспоразум праштајте.

Mozda malo izgleda eroticno, ali ne mora to da znaci. Devojka je mozda na cudan nacin opisala svoja osecanja bez pomisli o seksu i tome slicnom. 

Cak i da jeste eroticno, opet ne bi trebalo da bude razlog da ne iznosi takve stvari ovde.

A ja licno uopste ne vidim problem u erotici i seksu. Zasto se ljudi vekovima gade na to? A zasto se ne gade na npr. rostilj? 

Ako zamislimo da Nevena zaista pise erotiku, koja je razlika u tome kad ona to objavi na statusu i kad bih ja npr. objavljivao recepte za neka jela koja bi svima vama terala vodu na usta? Ako mislite da je i jedno i drugo greh, zasto kaznjavati Nevenu koja svima vama budi perverzije, a ne kaznjavati mene koji vam tera vodu na usta? Naravno, ni jedno ni drugo nisu grehovi, vec klasicni nagoni. Sve sto mi hriscani mozemo jeste da pokusamo da ih prevazidjemo, da nasi zivoti, nasa svakodnevnca, nase misli ne budu o tome sta cemo da pojedemo i koga cemo da seksamo, nego nesto uzvisenije. 

A Nevena mozda bas pise o tim nekim uzvisenim stvarima, o ljubavi prema nekoj licnosti koja znaci za nju i cija neprisutnost za nju predstavlja tugu i pakao. 

Подели на овим сајтовима

Cela "situacija" kao i lično obraćanje Ivana meni nastalo je nakon statusa : Na svaki šum se okrećem. Svi mi na tebe liče. Pa, ako neko može da mi objasni gde je tu kič i ostalo ?

Подели на овим сајтовима

On 27. 7. 2015. at 12:38, GeniusAtWork рече
А на крају сте јој и избрисали статус после целе расправе.

Не знам откуд то али то је могла и сама да одради.

Но, да не пређемо сад ми у патетику, нисам за дуге расправе. Рекли смо шта смо имали, мислим да нема шта више.

Подели на овим сајтовима

On 27. 7. 2015. at 12:39, Иван Ивковић рече
Па види, има тога расутог на све стране. Цела планета, посебно виртуелни простор је преплављен... Овај случај у неку руку може да се посматра као пионирски корак, "ватрено крштење", где примам и трпим све ваше критике.

Ево истрпи и ову. Мој пријатељски савјет ти је да се мало удаљиш са форума. Да мало ставиш прст на чело и размислиш. Мислим да си дебело претјерао у свему. 

Лијеп поздрав

Подели на овим сајтовима

On 27. 7. 2015. at 12:47, Nevena Milošević рече

Cela "situacija" kao i lično obraćanje Ivana meni nastalo je nakon statusa : Na svaki šum se okrećem. Svi mi na tebe liče. Pa, ako neko može da mi objasni gde je tu kič i ostalo ?

Где је тај статус, да видимо како се развијала прича? Али рецимо да сам ја погрешио. Пређимо преко свега да не траћимо више време. Људи раде, људи и греше, свако је крив свакоме за све. Имали смо добре намере али као огреховљени људи смо поступили неспретно. Доста је било ове комедије. Шта кажеш?

On 27. 7. 2015. at 12:49, Nevena Milošević рече

Hvala ti Ivane, oborila sam dnevni rekord pregleda na blogu.  :)

Па наравно :bendoff: , да цитирам нашу приватну преписку?  :)))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...