Милан Меденица :) Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Цитат Цитат Цитат Руска верзија бенседина.јел делује? 4chsmu1Колико видим не. whackadoзначи мораћемо да ти отворимо кавез 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Елем, комеНдија се наставља. Стигла је мени од Александра и друга опомена, овде https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,10929.75.html и то још смешнија од оне прве. А ево како, укратко, изгледа историја "конфликта". Ово су делови Александрових порука упућени мени на тој теми: То је оно што ја називам памфлетизмом, јефтиним памфлетизмом који служи само задовољењу незнавених фрустрација. Онда ти заиста имаш проблем сам са собом, те је даљи дијалог на ову тему са тобом бесмислен. На ово сам му одговорио да он има проблема са најобичнијом логиком Дакле, брате Родољубе, стварно си невероватан. bendoff Невероватно али истинито. Ваљда само ви адвокати умете овако да изврћете здраву логику, како бисте остварили профит. (Табла са натписом "ту само молитва помаже") Или мислимо да је логичније да митрополиту доказујемо да он, заправо, није мислио оно што мисли да је мислио, већ је мислио оно што Родољуб мисли да је мислио??? smej.gif-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='11122' /> Покушао сам да ти помогнем да заиста схватиш шта митрополит говори. Међутим, како видим.... (табла са натписом "Ту само молитва помаже") На ово сам му одговорио да је врло неваспитан човек и да треба себи да помогне да се понаша нормално Е гордости, гордости... bendoff На ово сам одговорио да ово потврђује да је он просто неваспитан човек И онда је дошла – опомена. А, шта велите!? Поготову ме занима шта вели главни и одговорни уредник. Него, ако би Александар волео да ме нема на форуму,било би му једноставније да ме замоли да одем, него што се бламира покушавајући да ме избаци тако што ће ми давати бесмислене опомене. https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isaija Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 И ја такође мислим да су Александрове опмене бесмислене, али он, као што знамо има велики ауторитет на форуму, он је "фаца", а ми, ко смо ми? Јер он и када неправедно поступа према некоме, у овом случају према Родољубу, то му се не узима за зло, напротив, ипак је он "boss". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Овај форум је најтолерантнији форум. Да се Родољуб случајно нашао на неком ревнитељском форуму ,а да нема исто мишљење како уредници, био би банован након друге поруке. Тако да те замерке овде немају место. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Ajde Rodoljube, i ti i Zayron postajete paranoični, ako odete šta nama ostalima ostaje da čitamo? Nema ni braće muslimana, ko njih otera? Teologija nije egzaktna nauka pa da jedan drugom dokazujete na osnovu činjenica ispravnost nekih stavova. Teologija se zasniva na veštini i moći elokvencije. Konkretno se u ovom slučaju i ne radi o tome da li je ili nije duša smrtna, već o kritičkom stavu koji ti zastupaš i o afirmativnom stavu Aleksandrovom prema pisanju o.Zjizulasa kao teologa. Kako njegovo pisanje nije dogma, već lični stav, smatram da niko nema pravo da te sankcioniše ako se sa tim stavom ne slažeš. Pa kod nas je dozvoljeno i papu da kritikuješ ako ne govori ex cathedra. Možda sam puno propustio što nisam nikad voleo da čitam Grke, ali ćeš me naterati da počnem i to baš od o.Zjizulasa. Jednom sam ga sreo baš sam bio sa nadbiskupom i pitam nadbiskupa ko je ovo? a on mi kaže : najveći teolog danas na istoku". To je bilo dosta davno a kako sam ja smatrao o.Šmemana najvećim, aaaaa pomislih i rekoh - sve sam pročitao što je napisao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Цитат Овај форум је најтолерантнији форум. Да се Родољуб случајно нашао на неком ревнитељском форуму ,а да нема исто мишљење како уредници, био би банован након друге поруке. Тако да те замерке овде немају место. Шбб - кбб (шта би било - кад би било). И то је оправдање за оне опомене? Дејане... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Цитат Kako njegovo pisanje nije dogma, već lični stav, smatram da niko nema pravo da te sankcioniše ako se sa tim stavom ne slažeš. Pa kod nas je dozvoljeno i papu da kritikuješ ako ne govori ex cathedra. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Цитат Овај форум је најтолерантнији форум. Да се Родољуб случајно нашао на неком ревнитељском форуму ,а да нема исто мишљење како уредници, био би банован након друге поруке. Тако да те замерке овде немају место. Дејане, о чему ти причаш? Хоћеш да кажеш да сам опоменут зато што имам другачије мишљење од Александра? И то је теби оправдано и логично!? Или нешто друго говориш? Хајде, буди љубазан па ми објасни зашто је ова Александрова опомена на месту? Шта сам урадио да бих био опоменут? https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Našao se čovek uvređen pa vam je dao opomenu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Било би поштеније да се ова тема закључа. Очигледно је постављена ради реда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ouk Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Mene nikada niko nije opomenuo onako oštro ili mi zapretio .Kada preteram javi mi se ljudi na pp pa raspravimo .Mislim da ovde je retko viđeno nešto poput totalitarizma Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Ја ћу да критикујем модератора Тасу кад будем имао времена. pivo БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 dada 0203_cool pivo “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Цитат dada 0203_cool pivoјер несам добио Амстел код Моа dada БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука