Jump to content

Песма дана

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Мој бенд који сам са мојим пријатељима основао и свирао као младић. Ово је концерт за Ђурђевдан ове године у Крагујевцу.

Јавите како вам се допада ова обрада. Иначе, свирају се само ауторске песме тек по нека обрада.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Мени је ова добра од њих

Моји Јагодинци...  Имам њихов албум, па ако ти треба...

Треба  Hristos vaskrse Имаш мој маил на профилу па пребаци ако можеш..

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Safet Isovic - Zaplakala Stara Majka

samo za sve sebične majke na forumu.... ako ih ima....  Hristos vaskrse

http://bs.wikisource.org/wiki/Zaplakala_stara_majka_D%C5%BEafer-begova

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

moja omiljena.... na žalost,ne mogu da nadjem verziju koju peva beba selimović pa ovo stavljam kao alternativu... molim ako neko nadje ovu pesmu u izvodjenju bebe selimović da mi pošalje link

imam audio

http://www.4shared.com/audio/XFhV_BB7/BEBA_SELIMOVIC_-_SRDO_MOJA.html

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

pa imam i ja audio... čak sam i link postavio za pesmu,vidi prethodnu stranu... fora je što sam hteo da stavim ovde....  hvala ti u svakom slučaju.....

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...