Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Мај 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 za moju vilu i sve lepe hercegovke i dalmatinke Doris Dragovic - Malo Mi Za Sricu Triba (2002) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Мој бенд који сам са мојим пријатељима основао и свирао као младић. Ово је концерт за Ђурђевдан ове године у Крагујевцу. Јавите како вам се допада ова обрада. Иначе, свирају се само ауторске песме тек по нека обрада. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Звуче феноменално! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Па наравно кад су моји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Цитат Па наравно кад су моји! 29dz8zkде ме нађе са Оливером Мандићем, па још овако добро обрада bighugbighug bighugbighug клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 А? Шта кажеш? 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=uNAzh3j7oeM "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Цитат Цитат Цитат Мени је ова добра од њих Моји Јагодинци... Имам њихов албум, па ако ти треба... Треба Hristos vaskrse Имаш мој маил на профилу па пребаци ако можеш.. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Safet Isovic - Zaplakala Stara Majka samo za sve sebične majke na forumu.... ako ih ima.... Hristos vaskrse http://bs.wikisource.org/wiki/Zaplakala_stara_majka_D%C5%BEafer-begova Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 moja omiljena.... na žalost,ne mogu da nadjem verziju koju peva beba selimović pa ovo stavljam kao alternativu... molim ako neko nadje ovu pesmu u izvodjenju bebe selimović da mi pošalje link imam audio http://www.4shared.com/audio/XFhV_BB7/BEBA_SELIMOVIC_-_SRDO_MOJA.html Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Mora li biti na youtubetu Mozarte? Imam na compu mp3 128kbps "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 pa imam i ja audio... čak sam i link postavio za pesmu,vidi prethodnu stranu... fora je što sam hteo da stavim ovde.... hvala ti u svakom slučaju..... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Hah treba se natjerat pa napraviti video,ali možemo i to... Ili da ovo vidi Ibro,on bi to za čas Hristos vaskrse "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука