ivana626 Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 Ја сам своју шила,уз помоћ кројачице, и коштала ме је 50е са све ципелама и додацима(можда и мање). Шила сам зато што су ме нервирале ове које су сад у моди без рукава. Што се тиче обичаја и сујевера, рат смо водили са мужевљевим родитељима да тога буде што мање. Венчаницу сам већ постављала ал ево поставићу линк за оне који нису видели... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3252.msg163443.html#msg163443 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 jako ti je lepa vencanica dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 jako ti je lepa vencanica dadaslazem se...prelepa si sejo...odmerena,fina prava mlada kako Bog zapoveda "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 Sad mi pade na pamet Sani Armani kada se udavala za Nikolu Lazetića. Bila je ta slika na naslovnici Sveta. Iz crvke. Koliko se sećam isto su joj ispale sise, to jest bila je venčanica kao za striptiz. Nek oprosti Sani, ako grešim za nju. Možda je neka druga javna ličnost u pitanju. Inače Proleće, pa ti nisi imala ništa plavo na sebi ?????? 0442_feel Sto? Jel trebalo? dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
xyz Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 Ја сам била на 2 вјенчања гдје млада није била у вјенчаници Знам и за вјенчање гдје је млада била у дугачкој бијелој кошуљи с мало веза - као за крштење и још једно у обичној свакодневној одјећи. И била су ми много љепша ова вјенчања неусиљена и присна у малом кругу људи, него нека друга вјенчања као предстеве с вјенчаницама, одијелима и низом додијељених улога, бројних налицканих сватова који не знају да кажу амин. И хвала и слава Богу, ником пд ових ништа не фали! (можда зато што нису посуђивали greengrin)) јао торте! ове двије су биле и без уношења торте! а знам да има нешто за те торте,ко доноси торте и тако даље... иначе сам видјела то и на дјечијим рођенданима и не контам у чему је ствар! вјенчанице су скупе, јер их је заиста тешко сашити... ко је икад сјео за машину и покушао нешто шити, зна да су сви ти материјали као за завјесе осјетљиви, да клизе, а ни крој за вјенчанице није као крој за обичну неку хаљину... пуно посла и пуно материјала вјенчаница иште Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tara8 Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 мени је један теолог рекао да млада сме обући венчаницу само ако је невина, ако је тако колико би је девојака/жена смело обући? да ли је то истина што ми овај теолог некад давно рече? '' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 Ја сам чула да је бело симбол невиности, зато се користи бела венчаница. Исто сам прочитала да су веле венчанице обичај који је узет са запада, да су пре младе биле у народној ношњи. Ја предлажем да се за ову тему, стављају слике лепих, може и старинских, венчаница, а може да видимо како изгледају младе и у другим културама. Само немојте скаредности и претеране голотиње. Дајте нешто што може бити и инспирација будућим младама... facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 Ја предлажем да се за ову тему, стављају слике лепих, може и старинских, венчаница, а може да видимо како изгледају младе и у другим културама. Само немојте скаредности и претеране голотиње. Дајте нешто што може бити и инспирација будућим младама... facenew22222222 Na ovoj stranici http://www.fashion-era.com/Weddings/ imate puno slika s kraja 19.veka pa do danas sa raznih venčanje. Evo nekih fotki odatle. 1922 godine 1931 godine 1963 godine Таша је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 Аха 1915 1931 1963 2010 а да поставим сад ја слику 2030 или не? Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Дивно. Тако ми је драго због Срђана. Свака част и Татјани и њеном младожењи. Нека је са срећом од Бога!!! Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Što ja volim svadbe i venčanja Potegnem koju više pa onda opletem po kolu i imam izraz lica ko ovaj u sredini kolo2 bleh dada kolo2 kolo2 kolo2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 са срећом Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Драги,ти кад нешто лупиш,за дивно чудо,увек останеш жив... Дакле удала се сестра Татјана,познатија форумашима као Васкрсија, изузетна особа и православка,! Поред њеног,било је још једно венчање форумаша Срђана из Бгд,како се представљао на форумима,мог доброг пријатеља и ултра доброг дечка,који није извисио... Они јесу на форуму "верујем",али су и овде ,додуше ређе, присутни,и стварно је труло, да овде нико није нашао за сходно,да им честита... Тања је иначе била члан многих етно бендова,као и њен супруг... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Što ja volim svadbe i venčanja Potegnem koju više pa onda opletem po kolu i imam izraz lica ko ovaj u sredini kolo2 bleh dada kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 Да додам и ја нешто.... Драги младенци, желим вам све најбоље у будућем заједничком животу. Да вам на вашем путу увек сија и обасјава зрацима љубави, среће и обостраног разумевања....И да не заборавим, пуно веселе деце. kolo2 kolo2 Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Jes Zvečanac brate ,potpisujem čestitku Da li je Tatjana iz Novog Sada? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука