Дуња Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Pih, kakvi ste namcori. Ne bih imao nista protiv da prisustvujem ovakvoj svadbi (samo sa manje ljudskih zrtava ) Ови су и нас ушили. feeble је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Шта мислите о ономе када се пред пуним стадионом, у студију, и сл. проси девојка? Што се мене тиче, лепо је, али је прилично и некултурно у смислу што се неко ставља пред свршен чин, и на неки начин можда и приморава да одлучи о својем животу другачије него иначе, само из разлога да се не би бламирао на ТВ или пред масом. И ако је на очи лепо, мислим да је чист егзибиционизам. У ову групу не бих сврставао домаћи шоу програм "48 сати свадба", који је нешто друго, али опет о томе не бих говорио јер је једна наша чланица прошла кроз ту "тортуру". Погледајте неке брачне испале... Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Ја сам вазда био за тај велики стил. Криво ми што више нема оне лепе емисије "Све за љубав", ту је било толко лепих брачних понуда, између осталог. Сит чоек да се нагледа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Ја сам вазда био за тај велики стил. Криво ми што више нема оне лепе емисије "Све за љубав", ту је било толко лепих брачних понуда, између осталог. Сит чоек да се нагледа. Jos se daje. Imas i broj na fb-u da se prijavis, ako skupis hrabrost. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Јесте ли гледали "48 сати сахрана"? Како се "син покојника" лудачки уживео... sHa_sarcasticlol "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Jos se daje. Imas i broj na fb-u da se prijavis, ako skupis hrabrost. Е? А на којој је телевизији сад? Не бих да се пријавим, расплакао бих се пред камерама, волим да узмем велику кофу сладоледа, кутију марамица и тихо јецам док гледам у замраченој соби... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Е? А на којој је телевизији сад? Не бих да се пријавим, расплакао бих се пред камерама, волим да узмем велику кофу сладоледа, кутију марамица и тихо јецам док гледам у замраченој соби... Pa valjda i dalje na Pinku. Eh, da je meni jedan takav pljacljivko i emotivac, da zajedno sedimo u zamracenoj prostoriji, sklupcani u fetusni polozaj, tiho jecamo nad tuznom sudbinom covecanstva....eh, da mi je. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Pa valjda i dalje na Pinku. Eh, da je meni jedan takav pljacljivko i emotivac, da zajedno sedimo u zamracenoj prostoriji, sklupcani u fetusni polozaj, tiho jecamo nad tuznom sudbinom covecanstva....eh, da mi je. Бољи ти бедевија неки, овако бисте вазда плакали и уздисали, можда бисте се поубијали на крају ко у оним ромачићима што се купују на трафици Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Бољи ти бедевија неки, овако бисте вазда плакали и уздисали, можда бисте се поубијали на крају ко у оним ромачићима што се купују на трафици Eh, ljubav dok nas smrt ne rastavi...eh. RYLAH and Дуња је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 Погледајте неке брачне испале... Када човек дође спреман: Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Николa, Рада., Пг and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Ја сам замишљала своју свадбу, у шуми некој обавезно поред неког потока или ријеке, један столић мали, и около пањеви, пјесма, гитара и вино... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bozic Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Увак сам замишљао да ће на мојој свадби да иде песма "није живот једна жена" Moze i ona "covek sa srca dva" Миљан Јокић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Најгоре је оно кад зовеш на свадбу неког а у животу га видео једном или ниједном, неки даљи рођак. Мени није јасно како неко може имати свадбу од 600 и више људи. Па како може са свима тима бити добар, свака част. Шта знам ја сам покушао с тим минимализмом, приде с пола родбине немам никакве односе ( у смислу немамо скоро никакав контакт) па је опет испало око 100 људи. После сам се чудио од куд 100 људи најгоре је што смо резервисали за 20-30 људи мање, па је онда после журка око докупљивања свега што треба... Тешко је у Србији правити минималистичку свадбу чак и кад немаш везе са српском традицијом. Agnostik and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Тешко је у Србији правити минималистичку свадбу чак и кад немаш везе са српском традицијом. Cisto da se ne uvrede ljudi koje si video par puta u zivotu... Баба, Плутон, Рада. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука