Jump to content

Док нам земља гори, људи се исмејавају и ругају Епископу

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

On 5. 9. 2012. at 20:03, Dragana Milosevic рече

Ovom "hajkom" smo postigli da se nebo zacementira jos vise. Nije mi uopste jasno sledece: kad vladika dolazi zasto se skupljaju u hramu oni koji nisu verni; koji nemaju blage veze o Liturgiji a kamoli o molepstviju. A kad nastupi glad zbog suse onda ne treba da se zalimo uopste.

о каквом ти цементирању причаш, леба ти? :D

и одакле ти то да је Бог кажњеничка експедиција?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 306
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ne mogu da citam celu temu..

ono sto ja imam da kazem je sledece...

Prvo jedno pitanje...

Da li je Srbija morala da pocne da gori da bi se nasi svestenici setili da treba da sluze Molebane?

Drugo to sto se Vladika setio... malo je okasnio... Srbija gorela i izgorela dok su se oni setili...

Ja sam od pocetka avgusta isla i pricala da teba da se odsluzi Moleban ali posto svestenike nimalo ne interesuje a najmanje ove gradske.. a bogami i ove seoske jos manje(jer ne zive vise toliko do seljaka)... i nikom nista. Gledali me ljudi popreko...

To da se oni nisu do krajnjeg interesovali za ove molitve ne bih ja licno povezivala ni sa verujucima ni sa neverujucima ni sa hriscanima ni sa nicim.. To je cist mentalitet. Kad bude drz nedaj onda se setimo onog sto treba i ne treba... A pre toga, svako tera vodu na svoju vodenicu...

Dakle ako cu da kritikujem Vladike... hocu .... jer STA SU MOLIM VAS LEPO CEKALI DO KRAJA AVGUSTA????

E sad cu da budem bezobrazna i da kazem.... kao da ne znaju svoj posao!

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

On 5. 9. 2012. at 22:27, gloria west рече

Prvo jedno pitanje...

Da li je Srbija morala da pocne da gori da bi se nasi svestenici setili da treba da sluze Molebane?

Drugo to sto se Vladika setio... malo je okasnio... Srbija gorela i izgorela dok su se oni setili...

Ja sam od pocetka avgusta isla i pricala da teba da se odsluzi Moleban ali posto svestenike nimalo ne interesuje a najmanje ove gradske.. a bogami i ove seoske jos manje(jer ne zive vise toliko do seljaka)... i nikom nista. Gledali me ljudi popreko...

To da se oni nisu do krajnjeg interesovali za ove molitve ne bih ja licno povezivala ni sa verujucima ni sa neverujucima ni sa hriscanima ni sa nicim.. To je cist mentalitet. Kad bude drz nedaj onda se setimo onog sto treba i ne treba... A pre toga, svako tera vodu na svoju vodenicu...

Dakle ako cu da kritikujem Vladike... hocu .... jer STA SU MOLIM VAS LEPO CEKALI DO KRAJA AVGUSTA????

Ма ниси безобразна, само Твој одговор казује да си поводом ове теме благо неинформисана...

Сам владика, преосвећени г.Милутин, још неколико седмица раније почео је са служењем молебана за кишу.Медији су као увек кад је СПЦ у питању реаговали, у тренутку најбољем за блаћење СПЦ-а....

На сваком Богослужењу, дословце, молимо се за благорастворење ваздуха.....

и тако...ма нема бриге, само се труди да Те не "загрли" иницијатива размишљања о другим и критике других, јер баш много посла имамо сами око себе, не знајући колико времена имамо за обавити, покајати, променити и тотално преумити...

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

On 5. 9. 2012. at 22:27, gloria west рече

Prvo jedno pitanje...

Ма ниси безобразна, само Твој одговор казује да си поводом ове теме благо неинформисана...

Сам владика, преосвећени г.Милутин, још неколико седмица раније почео је са служењем молебана за кишу.Медији су као увек кад је СПЦ у питању реаговали, у тренутку најбољем за блаћење СПЦ-а....

На сваком Богослужењу, дословце, молимо се за благорастворење ваздуха.....

и тако...ма нема бриге, само се труди да Те не "загрли" иницијатива размишљања о другим и критике других, јер баш много посла имамо сами око себе, не знајући колико времена имамо за обавити, покајати, променити и тотално преумити...

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1346881769' post='704880]

о каквом ти цементирању причаш, леба ти? :D

и одакле ти то да је Бог кажњеничка експедиција?

Leba ti covece gringrin pozari na sve strane a reke presusile. Stvarno odakle mi ova ideja pala na um?

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

On 6. 9. 2012. at 8:34, Dragana Milosevic рече

Leba ti covece gringrin pozari na sve strane a reke presusile. Stvarno odakle mi ova ideja pala na um?

сасвим је нормално да се упале пожари на сува лета, тако се обнови и земља и растиње, шта је ту ново?

једино ако ћемо да гледамо историју од данас до сутра а да имамо амнезију сваког трећег дана па да падамо у несвест на све што се деси и да мислим да је нека апокалипса ...

сем тога, Бог не кажњава нити чини бол људима, чак ни "педагошки".

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...