Goku Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Милан Ракић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Srecan rodjendan, kralju Oblaka ! АлександраВ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Srećan rodjendan Cloudkingu s Morave i s moravskim kuželovskim zpjevulama АлександраВ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Klaude, kralju oblaka i sjajni kreativni covece, nek ti je srecno i dugovecno! Poklone isporucuje sledeca generacija tj klinci, a mi saljemo zelje cestitke i pozdrave Ne brini, necemo na lokalnom radiju nego samo vako Милан Ракић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 @cloudking Срећан рођендан брате! Жив и здрав био! Данче* and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Срећан рођендан !!! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Срећан рођендан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Klaudić, sve najlepše !!!!! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Гризлију срећан рођендан са закашњењем честитам Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 @cloudking @Grizzly Adams Срећан рођендан, људи! АлександраВ and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 ja se svima od srca zahvaljujem na cestitkama, ali na zalost doslo je do greske (mojom krivicom)... danas nije "moj dan", izlgeda da sam prilikom registracije pre mnoogoo godina upisao neki drugi datum, evo sad cu da ga promenim da ne bude zabune ubuduce, ali nista ne smeta... srce mi je puno u svakom slucaju! Снежана, Данче*, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Гриззлу срећан ти рођендан. Grizzly Adams and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Grizzly Adams срећан рођендан Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Хвала свима! Мада је то старозаветни празник, не слави се више... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Srećan rodjendan Grizli i dobre medovine ili šljivovice pri ruci u flaši: АлександраВ and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука