Jump to content

Утицај форума на преображај форумаша

Оцени ову тему

51 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте икада променили своје мишљење? (на форуму)

• Да
    • Не
    • Немам чврсте ставове ни мишљења
    • Нисам сигуран/на

Препоручена порука

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Mene je forum preobrazio iz Члан u атеиста. Preko noci, bez upozorenja, pitanja ili obavestenja (i mimo Pravilnika). To se dogodilo pre 776 dana i jos uvek se pocinilac krije. Naravno, u ovom nasem digitalnom dobu i digitalni medij je podlozan cudesima (sto bi samo jajcane tempere na lipovoj dasci plakale?), pa tako ne treba da iskljucimo mogucnost nadnaravnih intervencija. Cak mi pomalo godi da razmiljam na takav nacin: Trojedni Gospod nad vojskama razmagnetise tamo negde neku memomrijusku plocicu i - hopala, nova etiketa ispod avatarske slicice!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Mene je forum preobrazio iz Члан u атеиста. Preko noci, bez upozorenja, pitanja ili obavestenja (i mimo Pravilnika). To se dogodilo pre 776 dana i jos uvek se pocinilac krije. Naravno, u ovom nasem digitalnom dobu i digitalni medij je podlozan cudesima (sto bi samo jajcane tempere na lipovoj dasci plakale?), pa tako ne treba da iskljucimo mogucnost nadnaravnih intervencija. Cak mi pomalo godi da razmiljam na takav nacin: Trojedni Gospod nad vojskama razmagnetise tamo negde neku memomrijusku plocicu i - hopala, nova etiketa ispod avatarske slicice!

@@drvce, Drvce, ako ti to smeta, samo taguj na ovu poruku nekog 'crvenog', recimo Milana, ja da imam to ovvlaštenje rado bih ti to promijenila, tj. vratila u 'član'. Etikete iako negdje imaju svoje praktično opravdanje, su naravno pokazatelj one tendencije da se klasifikuje i sužava čovjek, koji je naravno široko biće.  

Moraš im se obratiti ako ne na pp, a ono makar tagom. Crveni ne čitaju i ne analiziraju toliko ko zeleni! :D

Подели на овим сајтовима

@@drvce, Drvce, ako ti to smeta, samo taguj na ovu poruku nekog 'crvenog', recimo Milana, ja da imam to ovvlaštenje rado bih ti to promijenila, tj. vratila u 'član'. Etikete iako negdje imaju svoje praktično opravdanje, su naravno pokazatelj one tendencije da se klasifikuje i sužava čovjek, koji je naravno široko biće.  

Moraš im se obratiti ako ne na pp, a ono makar tagom. Crveni ne čitaju i ne analiziraju toliko ko zeleni! :D

Kome smeta internet, taj da se ne loguje. Toga se drzim i svoju netrazenu etiketu lagodno nosim. Hvala na ponudi, ali ne zelim da tagujem Milana zbog toga. S vremena na vreme pomenem tu budalastinu (od tada sam namerno prestao sa statusima) jer je ona deo odnosa foruma prema clanovima (malo c, necirilicno; kategorija koja obuhvata i Clanove sa velikim C i ateiste i moderatore i admine itd), sistemska stvar. Nisam nikoga tagovao da je dobijem, pa mi je truba da to radim sada za novu. A. pride me zanima i ko mi je to nalepio i zasto (priznajem, imam osumnjicene :) ) Na forumu nisam skrivao (ni pre etiketiranja) da sam se na poslednjem popisu za veroispovest izjasnio kao dzedaj (sirota devojka sa popisa je razrogacila oci i pitala me kako se to pise! :D ). Ipak, etiketa koju sam sam sebi nadenuo nepoznatom etiketaru se ucinila kao neadekvatna. Sa onim koji mi ju je nalepio bih se natezao da mi pise zlorigajuci, ali ne mogu to da trazim od Milana. Voleo bih kad bi mogao da se pojavi tajmlajn i da se onda tu na jednom mestu vidi kako je i kada clan menjao etikete, avatare, imena i slicno. To bi bilo skroz cool. Nije mi nista falilo ni sa onom ni sa ovom etiketom.

Sve sto hocu je da se sprdam do besmisla sa bilo kojom etiketom, javno, pred onim ko je nasao razlog da mi odlepi staru i nalepi novu. Svako ko ima zelju za menjanjem etikete treba da bude isprozivan, smatram.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Eto ako ikad postanem crveni admin ja ću da to promijenim projavom svoje isključive samovolje bez poruka i tagova.. neće ti ništa pomoći ako budeš rekao da više ne važi... :D dakle ispravnije je zlorigajući (bezbožnik) nego hladno i bezlično ateista.. naravno, dole stereotipi! ili ipak naravno samo član, jedno drvce u šarenom forumskom cvjetnjaku/korovnjaku 

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Да ли је неко приметио утицај овог форума рецимо на Зајрона, или Дрвцета, или оног мрачног облака или рецимо мене?

Ја нисам.

Подели на овим сајтовима

сви су се променили...једино Заки одолева..."проћи ће небо и земља, али моји младенци неће проћи" :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Клаудић се мени лично/ јавно / извинио/ извинуо /,  не верујем да је био циничан.   

A ne... od sad menjam manir  u diskusijama sa tobom i izvinjavam se za sve ostre postove koje sam ti do sad uputio! 

Клаудић је супер  лик.....мора неко и да облачи.............замислите да нема облака.........

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

На форуму сам научио понеку ствар, о свему и свачему, а од свега тога највише о људима и карактерима.

Мене лично форум чини нервозним.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...