Danijela Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 U Irskom gradu Golveju, nastao je inspirativni dokumentarac Kamila Krolaka, mladog reditelja poljskog porekla "Pedeset ljudi, jedno pitanje - Irska". Jedan grad, 50 različitih ljudi, jedno veoma teško pitanje. Za čim vi najviše žalite? w.a.mozart, Милан Меденица :) and drvce је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 w.a.mozart, Биљана, Дуња and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 što nisam postao pop ili automehaničar... antics, sleki and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Žalim što nisam počeo ranije ..... алиса, Милан Меденица :), kron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 što nisam postao pop ili automehaničar... http://www.youtube.com/watch?v=DLpENUbUQtc w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 што не знам за боље ... RYLAH and sleki је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Zalim sto sam mnogo verovala nekima a oni su kao po obicaju to izigrali. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 за мојим срцем, које некад не зна да буде топло за људе алиса and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Da mi je ova pamet pre jedno 10 godina... Malina and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Што раније нисам ставио ову слику на статус, па да не морам да се правим фин вазда ко до сад што сам морао да будем фин са оним папучарским сликама. Драгана Милошевић, Crveni Baron and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LukaZ Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 За то што не стигосмо некоме да опростимо или што немамо снаге да затражимо од неког опроштај. RYLAH, Драшко and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Što nisam završila muzičku školu! Николa and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Što nisam završila muzičku školu! Za to nije kasno, uvek mozes vanredno da ucis... samo napred... Биљана, Драшко and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Што сам дозволила себи да повредим... Драшко and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 sto sam sposoban da zalim w.a.mozart and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука