Jump to content

Фотографије мога града....

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 663
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

163592_386236568085021_1658421933_n.jpg

И оваква светиња није била поштеђена од Расколничких бандита ''мпц'' , наиме ово је манастир Нерези код Скопља и он је на жалост свих нормалник али не и расколника који с еочигледно поносе тиме, КАФАНА и РЕСТОРАН који су смештени у манстирским одајама а има и апартмана.

Наравно у Цркви се није ни служило али је зато било велелепних модних ревија такмичења за мис Македоније и гала ВИП журова..

То вам је слика и прилика данашњег Скопља и духовне жабокречине у Р.Македонији..

А ова слика је постављена док је Владика Марко држао предавање на ЖРУ вечерас.. и то је леп путоказ са киме имамо посла..

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

crkvata_srusena_07.jpg

БИТОЉ... Срушен манастир П.О.Архиепископије, од стране полиције а на захтев расколничке ''мпц''

• Волим 1

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Скопје и Битола се надевам дека се твои градови, и дека не го промашуваш насловот на постот со фотографиите.

СЕ, брат.. и мои се таман колко се и твои...

Чинам, не ми веруваш некако ..

.. Ама, се биди сигурен дека е така..

:)

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

СЕ, брат.. и мои се таман колко се и твои...

Чинам, не ми веруваш некако ..

.. Ама, се биди сигурен дека е така..

:)

е па ај на кафе у Деус, па доколку си ми сограѓанин секако знаеш кај е тоа место ;)....

Подели на овим сајтовима

е па ај на кафе у Деус, па доколку си ми сограѓанин секако знаеш кај е тоа место ;)....

Не брат ..незнам кај е ''деус'' ..несум со години по таквите места.. Ама сликиве од Скопје, како да ти се од Њу Фокс фоткани...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Не брат ..незнам кај е ''деус'' ..несум со години по таквите места.. Ама сликиве од Скопје, како да ти се од Њу Фокс фоткани...

насетував дека ќе ја немам таа чест да испиеме едно кафе заедно, но како и да е...

а фоткиве, онака...некои повеќе а некои помалку го изразуваат градот во кој сум роден и во кој живеам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...