RYLAH Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 Управо сада, Аурор рече Dovodi do smanjenja prosperiteta ako se radi preko države. Такое брате, ево кажем ти из прве руке, по Норвешкој празни рафови. Жене се проституишу за чарапе. пре 1 минут, Аурор рече Pa daleko je od haosa, ali imaju probleme od ovoga. Наравно да немају, све је већ било објашњено кад је постављен онај линк. Наравно, без одговора тада, па се после пар дана тај аргумент понављао. пре 2 минута, Аурор рече Sve ove zemlje su bogate i slobodne ekonomije. Како су слободне са највишим пореским стопама на свету и ненормално високим социјалним давањима? Сећаш се? Порез=крађа=социјализам=општи хаос и анархија, спремам пушке, недам свое? Шта би са тим? И сећаш се онога о великим социјалним давањима, расподели и крађи преко прогресивне стопе опорезивања и великих корпоративних пореза? То је социјализам 1/1, читао ја од тебе овде сто пута, како сад није социјализам? Није ваљда да ниси знао о чему причаш па се сад вадиш? Ил можда да ипак поново седнеш и мало боље то проучиш? Paradoksologija and Икар Губелкијан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 пре 7 минута, RYLAH рече Такое брате, ево кажем ти из прве руке, по Норвешкој празни рафови. Жене се проституишу за чарапе. N-ti put, to nisu socijalističke zemlje (iako ni u njima naravno nije sve savršeno). Evo nađi skandinavske zemlje na listi ekonomskih sloboda (na vrhu su): http://www.heritage.org/index/ranking I onda nađi socijalističku Venecuelu, dole je na poslednjem mestu. Ili uporedi Venecuelu i Čile, dve bliske zemlje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 Управо сада, Аурор рече N-ti put, to nisu socijalističke zemlje. ОК, ајд ми онда ти објасни шта су социјалистичке земље ако не оне у којима се спроводе социјалистичке мере расподеле, велика социјална давања, радници заштићени ко бели медведи, велика јавна потрошња, огромни порези, посебно корпоративни порези, дају се џабе куће радницима, бесплатно школство и здравство и слично. Ја сам од тебе лично овде слушао да је то социјализам кад ти неко узима паре и расподељује их после другима. А замисли да ти узимају као у скандинавским земљама, то је онда социјализам на н-ти степен. Зато ми ти објасни који су тачно критеријуми дал је нека земља социјалистичка ил није? Ал немој да опет, по ко зна који пут буде да се ради о твом личном осећају. пре 2 минута, Аурор рече http://www.heritage.org/index/ranking На овој табели, Косово испред Србије, Италије, Словачке, Тајланда, Мађарске, Црне Горе... Паметноме доста. Поред тога, Швецка изузетно лоше оцењена у областима величине јавне потрошње и пореских оптерећења, тржишта рада (то су у преводу права радника и њихова организованост). Не знам да ли си гледао и по ставкама или си само нашао неку табелу где је приказано да Шведска има слободно тржиште и то ставио. Као кад си ми малопре у прилог томе да Норвешка није социјалистичка цитирао ХДИ индекс, који са тиме везе нема. Paradoksologija and Икар Губелкијан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 Пусти сад та пророчанства, Мурамаса. Покушавамо да установимо дал су земље са високим порезима и огромним социјакним давањима, бесплатним школством и здравством, и разним подстицајима друге врсте које се плаћају из државне касе социјалистичке или не. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 пре 38 минута, Аурор рече Zato intelektualno... Pa cekaj malo... amuskost... sirova snaga, muzevnost, lovacki instinkti... RYLAH and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 пре 1 минут, Muramasa рече A, to su imali Rimljani. I propadoše a Jevreji eto RYLAH, Икар Губелкијан and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 пре 1 сат, Аурор рече Što bih mislio na njih kad su jedne od najslobodnijih ekonomija na svetu? A da, mit o skandinavskom socijalizmu... Шведска ОК, али Норвешка економски слободна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 пре 59 минута, RYLAH рече На овој табели, Косово испред Србије, Италије, Словачке, Тајланда, Мађарске, Црне Горе... Паметноме доста. Због либерализованог тржишта наркотицима. Natasa. and RYLAH је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 пре 32 минута, cloudking рече Pa cekaj malo... amuskost... sirova snaga, muzevnost, lovacki instinkti... I inteligencija, ofc. Sirovu snagu i instinkt ima polarni medved. пре 39 минута, RYLAH рече Пусти сад та пророчанства, Мурамаса. Покушавамо да установимо дал су земље са високим порезима и огромним социјакним давањима, бесплатним школством и здравством, и разним подстицајима друге врсте које се плаћају из државне касе социјалистичке или не. Sloboda i socijalizam su na dva suprotna pola. I dalje ne znam odakle ti ideja da su ono socijalističke zemlje (a npr. nacional-socijalistička Nemačka ti nije zapravo bila socijalistička). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 пре 42 минута, Аурор рече Sloboda i socijalizam su na dva suprotna pola. I dalje ne znam odakle ti ideja da su ono socijalističke zemlje (a npr. nacional-socijalistička Nemačka ti nije zapravo bila socijalistička). Немој сад да избегаваш одговор. Можемо и на то твоје да се вратимо кад коначно одговориш. Ко год да овде помисли да каже да нешто пара треба да се сиротињи, одмах се скочи на њега/њу да су социјалисти, комуњаре, да оће да краду од вас, итд. Да ли су земље са пореским стопама које су међу највишима на свету, са прогресивним стопама пореза, са огромним социјалним давањима, са бесплатним школством, здравством, државним пензијама, великим радничким правима, јаким синдикатима, минималцима који су гарантовани и изузетно високи... Социјалистичке или нису? Питање је врло просто, молио бих за одговор, не знам у чему је проблем. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 Шта хоћеш од мене? Настави да машташ свој живот и не цимај ме у свој брлог, зурлог, какогод. Грицкај обланду, братеууууу RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 Гле, можеш да пишеш шта год хоћеш и да ме прозиваш до сутра, немам намеру да после ове поруке улазим са тобом у било какав дијалог, нити са тобом нити са било ким другим ко не уме нормално да комуницира или се врти у круг са својим небулозама као рото реклама на кошави. Бирам ћутање и може ми се. А ко ће шта да мисли и да прича о мени, нарочито у виртуелном свету, не дотиче ме баш ни мало. Ти не постојиш. Милан Ракић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 23, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2017 пре 48 минута, Muramasa рече @RYLAH Upravo sam video tvoj crveni odgovor popu Alefshinu, pa sam poželeo ponovo da ga posetim na njegovom novom forumu, kao onomad na Šestodnevu i kasnije kao Acathla na Izvoru vode žive. Pokušao sam da izguglam koji je to njegov novi forum i našao sam постање.срб, ali mi deluje nekako previše pusto za bilo kakvu zabavu. Jel to njegov forum ili ima još neki? То је једини сајт за који ја знам да га он држи. Не знам како ради, не посећујем га, не интересује ме креационизам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 16, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 16, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Децембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2017 On 17.12.2017. at 18:58, Muramasa рече Nisam znao da sam libertarijanac. Možda zato što ancap nije bio u opticaju. И 18% си хришћанин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука