Џуманџи Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 пре 3 часа, goranger рече interesantno bi bilo da se napravi profil pravoslavnog alfa poljoprivrednog kungfu seljačine osvetnika Sign me up. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 пре 4 часа, Muramasa рече upodobljavanje Zevsu Hrist >>> antički demoni Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 пре 8 минута, Muramasa рече Ovo Taj je ništa prema našem. Obični rob svojih strasti. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 пре 15 минута, Muramasa рече Ovo a ne ovo Kako su ga predstavili u tom filmu... Ovo drugo je jače u svakom slučaju. I stavio si pogrešnu sliku, trebalo je: пре 5 минута, Muramasa рече Šta ga briga. Dovoljno je moćan da može da radi šta hoće, pa i da zasiti svoje strasti. Ne može da radi šta hoće. Jer mora da umre, oko toga nema dileme. пре 8 минута, Muramasa рече Vašeg mogu da ubiju prljavi smrtnici. Ne mogu mu smrtnici ništa, izvan je vremena i prostora... Može da učini da instant nestanu, tako će i da bude sa onima koji nisu sa njim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 пре 27 минута, Natasa. рече Taj je ništa prema našem. Obični rob svojih strasti. I smrti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 пре 9 минута, Muramasa рече Mnogo vam je nizak standard za boga. Pravi bog mora da bude oličenje moći i beskonačne sile. Ako ga prljavi smrtnik gađa kamenom, red je da mu ga vrati hipersoničnom brzinom, među oči, da se fragmenti lobanje i rasprskan mozak nađu desetinama metara iza njega. Ako mu prljavi smrtnici daju da nosi krst, pravi bog će ga uzeti kao ogroman čekić i spljoštiti ih sa zemljom, one koji su mu u dometu krsta, a one koji nisu će gađati munjama ili neugasivim ognjem. E moj ti, taj tvoj bog te trenutno povredi, od našeg ako se udaljiš patis celu večnost . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 (измењено) Odgovornost, ozbiljnost, čovečnost, pa ako hoćeš i muškost, podrazumeva sistematično i nepristrasno pristupanje nekom pitanju. Na stranu da li se čovek sprda ili ne, to je, već, neko sasvim drugo pitanje. Kada se, dakle, čovek nepristrasno baci u rešavanje nečega onda se takav pristup mora projaviti u njegovim reagovanjima. U tvojim reagovanjima toga nema. Zato su ona bezvredna. Zato je na njih besmisleno odgovarati. Što, uostalom, većinom rade oni koji ne veruju. Žele samo da nađu potvrdu svoga neverovanja. I tako prilaze stvarima. Измењено Октобар 18, 2017 од Nebojš.a Bilo je višak jedno "o" u reči "sasvim" pa sam ga izbacio. Kasno sam video. Tj. nije kasno sve dok mogu, kao sad što mogu, da editujem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 пре 4 минута, Muramasa рече Mnogo vam je nizak standard za boga. Pravi bog mora da bude oličenje moći i beskonačne sile. Ako ga prljavi smrtnik gađa kamenom, red je da mu ga vrati hipersoničnom brzinom, među oči, da se fragmenti lobanje i rasprskan mozak nađu desetinama metara iza njega. Ako mu prljavi smrtnici daju da nosi krst, pravi bog će ga uzeti kao ogroman čekić i spljoštiti ih sa zemljom, one koji su mu u dometu krsta, a one koji nisu će gađati munjama ili neugasivim ognjem. On je došao da otvori vrata večnog života, a to drugačije (od onog) ne može. If you can believe it... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 пре 20 минута, Muramasa рече Mnogo vam je nizak standard za boga. Pravi bog mora da bude oličenje moći i beskonačne sile. Ako ga prljavi smrtnik gađa kamenom, red je da mu ga vrati hipersoničnom brzinom, među oči, da se fragmenti lobanje i rasprskan mozak nađu desetinama metara iza njega. Ako mu prljavi smrtnici daju da nosi krst, pravi bog će ga uzeti kao ogroman čekić i spljoštiti ih sa zemljom, one koji su mu u dometu krsta, a one koji nisu će gađati munjama ili neugasivim ognjem. To sto pricas o standardima za boga, se tice njegove prirode i nacina psotojanja. I, onda su svi bogovi po definiciji i filosofskom i prirodnom rasudjivanju i misljenju, olicenje beskonacne sile , mudrosti , vecnosti i uzvisenosti. Sve je to i u hriscasnkom Bogu. Ovo drugo, je promisao Boga o ljudima. Tj. kako na najbolji nacin prici ljudima i coveku i predstaviti na odgovarajuci nacin veru ( u Boga ). Zbog toga je i Bog postao covek slican nama, sa svim ljudskim slabostima i mukama. I, tako imas sve ono opisano u Jevandjeljima. To je sve sublimirano u onome sto kaze Isusu,.... 'Или мислиш ти да ја не могу сад умолити Оца свог да ми пошаље више од дванаест легеона анђела? '... Znaci, nije bila fora u tome da pokaze golu silu, nego u odgovarajucem priblizavanju Boga ljudima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 пре 1 минут, Muramasa рече Pa vidiš da i on sam kaže da treba da umoli. Ne može sam da ih pozove, nego mora tata da mu ih pošalje. A i da može, opet mu trebaju oni za fajt. Pravi bog bi sam napravio pokolj i neugasivi roštilj, ne bi mu trebala pomoć anđela. Da, ali, to je bila specificna situacija i na taj nacin je hteo da dokaze, da nije njegova prica u pokazivanju sile i snage, nego u promislu o stvarima. Na drugim mestima i dogadjajima je pokazao Svoju silu, recimo , kada je utisao more. itd. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 пре 10 минута, Muramasa рече Zašto bi to radio? Šta ima od toga? Imaš ti... пре 10 минута, Muramasa рече Podanike koji će celu večnost zavisi od njega? Moj ego je veliki, ali bi mi bilo nepojmljivo tako nešto da poželim. Ne radi to zbog svog ega. To je strast, on ih nema. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 Управо сада, Muramasa рече Iz njegove perspektive, nema nikakve koristi. To bi onda bio biznis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 Ovo samo da turim i odoh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 пре 22 минута, Muramasa рече Sad sam tek video da je Mladen banovan i još uvek ne mogu da utvrdim zašto, niti ću se mnogo u to udubljivati. Na prepodobnu patetiku sam navikao, ali od levičarske mi se još uvek povraća i potpuno mi je svejedno kada ću se pridružiti Mladenu i koliko ljudi treba da iznerviram da bi se to desilo. Што се тиче жеље, можемо да удовољимо и без тога, али Младен је банован због откривања приватних информација о другима и поред њиховог изричитог противљења, што је изричито забрањено. Везе нема са ставивима које је заступао, иако је начином на који је заступао те ставове био тотална антиреклама за њих. Paradoksologija and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 пре 1 минут, Muramasa рече Može kad hoćeš, jer ja na političku korektnost i socijalističko smeće nikada neću pristati. Ко те тера на то? Неће да ти се дозволе изливи лудила овде, што подразумева вређање људи који нису имали среће као ти да се роде са неокрњеним здрављем, или инфантилно и простачко вређање целих групц људи. Те ствари нису политичка коректност, него кућно васпитање. Што се твојих ставова тиче, брига неког све док поштујеш правила форума. Paradoksologija, Икар Губелкијан and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука