Kaludjerovic Sreten Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 trazio je da ga banuje admin,doci ce on opet,sad se posvetio ucenju i fakultetu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Свашта опраштам и прећутим, али ово не могу. Мурамаса! Користиш амерички начин писања датума! Аман! Плутон and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 24, 2015 Пријави Подели Написано Мај 24, 2015 Свашта опраштам и прећутим, али ово не могу. Мурамаса! Користиш амерички начин писања датума! Аман! Utvrdio sam da mi je mnogo korisnije da datujem godina mesec dan, pa da onda to prevodim za ostatak sveta u ocekivan format. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 17, 2015 Гости Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Ova pesma mi ne izbija iz glave, pogotovo sada kada znam kako je nastala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Bacila je svemir zeku. Дидим, Ромејац and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Ааа, знам. Ја данима нисам могао доћи себи када сам сазнао причу иза пјесме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 18, 2015 Гости Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Posle skoro 20 godina sam naleteo na ovu pesmu i sad ne mogu da je izbacim iz glave. https://www.youtube.com/watch?v=Y7oqfusKfUI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Штрумпфета Написано Септембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2015 @@Muramasa, Као веома активном спортисти препоручила бих ти ово: и ово Не знам јеси ли пробао, али многи спортисти су задоволјни корисници. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 22, 2015 Гости Пријави Подели Написано Септембар 22, 2015 Moraću malo više da se raspitam. Cena je veća od prvoklasnih Scitec proteina koje trenutno kupujem, a te pare bih dao samo za myostatin blokatore, kad se pojave na tržištu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2015 Ааа, знам. Ја данима нисам могао доћи себи када сам сазнао причу иза пјесме. Само што та прича није истинита. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2015 Само што та прича није истинита. Одбијам да повјерујем. 3 дана сам туговао! Неће бити за џабе! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2015 Одбијам да повјерујем. 3 дана сам туговао! Неће бити за џабе! Тужи аутора за претрпљени душевни бол . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 26, 2015 Гости Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 http://linux-hax0r.hostoi.com/?q=content/invention-love-i-in%C5%BEenjersko-prokletstvo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 26, 2015 Гости Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 Možda je u njima video svoju grešku u odnosu prema njoj? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 Ajd dok si jos ovde, da te pitam nesto za Ubuntu, imam problem sa XAAMP-om, ne mogu na server da se konektujem, ako si voljan da pomognes. Evo kako izgleda kad hocu da udjem na phpMyAdmin, izbaci mi ovo. Pokusao sam svasta nesto, trazio po netu i nisam resio, pa reko ti znas: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука