Deja Vu Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 Posto sam ubedjen da ces prvo reci da vidim config.inc.php, da odmah ubacim i to, posto sam tu cackao nesto ali i dalje ne moze: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 Možda, to je jedan nivo tumačenja, legitiman. A možda je stvar dublja. Možda u tim svojim idejama i kreativnim vizijama, stvarajući ta svoja dela, nije našao metafizičko zadovoljenje, nije se ostvario, falilo mi je nešto. Jer vidiš, on je i pre mogao da napravi nekakav surogat, ideal osobe koja bi zadovoljila njegovu zamisao. Ali nije. Tek nakon gubitka on to radi, ali prethodno uništivši celo svoje delo. I pravi baš nju. Možda je shvatao šta mu je zapravo nedostajalo, i možda su baš sva ta njegova prethodna dela bila u stvari surogat za ono što mu je zaista bilo potrebno. Хајде да унесем моје лично у ово тумачење. Можда је уништио све машине јер су оне криве за смрт његове жене. У бијесу је због тога све уништио, трудећи се да очисти све што је било штетно за њу ( иако је већ касно ), јер би га гризла и мучила савјест сваки пут када би погледао своје машине и сјетио се Ње. Касније, када се смирио, покушао је попунити празнину градећи Њену имитацију, не би ли повратио макар дио онога што је имао са Њом, и не би ли се покушао макар дјелимично искупити и све другачије урадити овог пута ( а то чисто ради своје савјести ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 26, 2015 Гости Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 Razloga može da bude mnogo, a ja sa XAAMP-om imam vrlo malo iskustva. Na poslu koristim Tomcat i Java servlete. Pokušaj da izvršiš ovo, pa mi javi šta se dešava:sudo dpkg-reconfigure phpmyadmin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 26, 2015 Гости Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 и не би ли се покушао макар дјелимично искупити и све другачије урадити овог пута ( а то чисто ради своје савјести ). Mislim da je savest u ovom slučaju najmanji problem, zanemarljiv u poređenju sa gubitkom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 Mislim da je savest u ovom slučaju najmanji problem, zanemarljiv u poređenju sa gubitkom. Савјест је производ губитка, јер стално му је у глави да ли је могао нешто другачије урадити, зашто није раније све схватио и сл. И сад, пошто је она умрла, он покушава се некако искупити, али не зна никако другачије него по старом начину. Мислим, ово сад ја себе пројектујем на овај случај. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 Razloga može da bude mnogo, a ja sa XAAMP-om imam vrlo malo iskustva. Na poslu koristim Tomcat i Java servlete. Pokušaj da izvršiš ovo, pa mi javi šta se dešava: sudo dpkg-reconfigure phpmyadmin Bice da nije instaliran, sto je cudno. dpkg-query: package 'phpmyadmin' is not installed and no information is available Use dpkg --info (= dpkg-deb --info) to examine archive files, and dpkg --contents (= dpkg-deb --contents) to list their contents. /usr/sbin/dpkg-reconfigure: phpmyadmin is not installed Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 26, 2015 Гости Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 Trebalo je da bude jedna od zavisnosti. Ako nije instaliran, onda znaš zašto ne radi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 Ima tu jos nekih problema, sad mi je izbacivalo prilikom instalacije. Videcu sutra, sad nemam volje spava mi se, trazicu po netu pa cu da resim. U svakom slucaju hvala iako nije toliko bitno imam na sedmici uvek, nego me mrzi tamo da ulazim lepse mi preko linuksa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 Si gledao ovu seriju? Ako nisi, obavezno baci pogled. Ima je cela na youtube. Ja gledao još kao klinac... https://www.youtube.com/watch?v=1gFHVD1Wp4E Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 Maramusa je bio interesantan i zgodan lik....jeste da mi se nije sviđalo njegovo sci-fi nastrojenje i dizanje nekakvih tegova od 100+ kg ali je bolje što je banovan jer vidno je ovaj forum uticao loše na njegovo psihičko stanje. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 E bas bezveze sto je banovan, uvek mi je bio zanimljiv lik. Sto su se sad neki ovda uvredili na njegove trolove umesto da ga iskuliraju ili odgovore slicno, vi nasli na onoj temi da se raspravljate sa njim. Al dobro, mozda ce to da zadovolji neka pravila foruma, no njegovi trolovi su imali ponekad nekog smisla pa pricajte vi sta hocete, jer znao je njima nekad da pogadja poentu i postavlja prava pitanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Септембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 E bas bezveze sto je banovan, uvek mi je bio zanimljiv lik. Sto su se sad neki ovda uvredili na njegove trolove umesto da ga iskuliraju ili odgovore slicno, vi nasli na onoj temi da se raspravljate sa njim. Al dobro, mozda ce to da zadovolji neka pravila foruma, no njegovi trolovi su imali ponekad nekog smisla pa pricajte vi sta hocete, jer znao je njima nekad da pogadja poentu i postavlja prava pitanja. А шта је он имао од тих питања? Човјек се и даље бори сам са собом без неког видљивог помака, бар не у правцу који је из наше перспективе спасоносан. Наравно, нека питања су била на мјесту што се тиче нас самих, али остало је нејасно, и поред његових одговора, која је за њега суштина и корист постављања истих. То остављам између њега и Бога. Често смо му чинили медвјеђу услугу хвалоспјевима о његовом троловању и гурањем тамо за гдје се недвосмислено изјаснио да не жели бити (царство небеско). Својевремено сам и сам упадао у замку покушаја преобраћања мени драгих људи, међутим, схватио сам да то уствари није била љубав него гордост. Знамо да “љубав не тражи своје... ”. Човјека некад треба и пустити. Ако сам то жели, што се мене тиче, увијек је добродошао овде, ако не, нека се потражи у друштву људи међу којима му је угодно бити. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2015 E bas bezveze sto je banovan, uvek mi je bio zanimljiv lik. Sto su se sad neki ovda uvredili na njegove trolove umesto da ga iskuliraju ili odgovore slicno, vi nasli na onoj temi da se raspravljate sa njim. Al dobro, mozda ce to da zadovolji neka pravila foruma, no njegovi trolovi su imali ponekad nekog smisla pa pricajte vi sta hocete, jer znao je njima nekad da pogadja poentu i postavlja prava pitanja. Da ti nije promaklo da je sam tražio da bude banovan (kao i Mlađoni onomad), više puta, jer ne može da se okane foruma drugačije, a shvatio je da mu to ne čini dobro? da je sam izazivao da bude banovan i lamentirao što se u stara dobra vremena znao red pa su ga banovali pa je imao mir? Pročitaj pažljivije završetak one teme, to je uzajamni neuspjeh, čovjek ne može naći to što traži ovde niti imati mir.. on treba neke stvari da prekuva u sebi i izgradi svoj identitet i ne lomi se više tako strašno pa da se to tako haotično ispoljava spolja. Kad to postigne on će moći da se vrati bez te opsesije i unutarnje prisile. Mene je znalo iziritirati to naivno-nametljivo svojatanje i uslovljeno pred-rasudno 'voljenje'(mi te volimo, naš si, biće od tebe vjernik), a kamoli njega. Pa sam ga jednom ispoštovala i rekla mu 'nisi naš, ne brini', na šta mi je iskreno zahvalio, toliko ga je to mučilo. Naše predrasude i očekivanja i mentalna stimulaciija nisu važnije od njegovog samopoštovanja i dostojanstva, slobode da bude to što bira da bude bez pritiska tuđih projekcija i očekivanja. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 "Bježim od sebe i od ljubavi... s kojom nikada nisam znao živjeti..." https://www.youtube.com/watch?v=D-oRfjni5Oo Биографска или ти је само лијепа пјесма/пјевачица? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 A da popiješ još jednu kafu, otvoriš prozor, udahneš...i pustiš ovo? Дијана. је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука