obi-wan Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Iako se u ovakvim pitanjima ocigledno nas nekoliko nikako ne slazemo sa bosancem, ipak da zamolim da zadrzimo dostojanstvo u razgovoru. Inace, ako se pretvori u obicnu svadju i prepirku, nista nismo uradili. @bosanac - izbegavaj koriscenje podebljanog i uvecanog texta, jer se to u internet komunikaciji smatra vikanjem... sasvim su dovoljna obicna slova... Hvala. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 Vas nemože nadmašiti propagandama nitko. Lažete, ubijate, koljete i tučete žene, i za to sve se pozivate na Ku'ran. Zato ti je bolje da prestaneš s time, jer se sam sramotiš i ponižavaš. Nitko te ovdje ne ponižava već sam to radiš, jer na svakom kršćanskom forumu dolaziš provocirati. Znaš dobro sam što se radi. Što ne ideš u Afganistan i ne boriš se za ljudska prava kao pravi vjernik, a ne za šerijatski zakon koji se odnosi prema ljudima, a posebice ženama kao prema stoki. Miriam de mi bogati napiši tvoju sliku(tvoje shvatanje) odnosa islama prema ženi? tanning I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 Euthyphro је реаговао/ла на ово 1 ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 Šta misliš o ovome: "Najbolji od vas su oni koji se najljepše ophode prema svojim ženama". I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 Ili o ovome: "Ne poštuje ženu osim plemenita osoba a ne ponižava ženu osim prezrena osoba". I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 Ovo drugo baš i ne razumijem..objasni mi.. ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 "Žene vaše su njive vaše te im prilaziite kako god hoćete" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 Islamskih tema na forumu ima na pregršt tako da na njima možete diskutovati o odnosu islama na ovo ili ono,mene lično takve stvari ne interesuju. Cenio sam islam sve dok islamski teolozi nisu došli na ovaj sajt i zgadili mi ga. Dakle,držite se teme... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 Ovo drugo baš i ne razumijem..objasni mi.. Samo plemenita osoba poštuje ženu (pravi vjernik) a samo prezrena osoba ponižava ženu(pokvarenjak). Euthyphro је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 sHa_sarcasticlol ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 "Žene vaše su njive vaše te im prilaziite kako god hoćete" Žena je duševni smiraj čovjeku i on je njoj duševni smiraj. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 sHa_sarcasticlol :mad: 11222 138999 138999 138999 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 Islamskih tema na forumu ima na pregršt tako da na njima možete diskutovati o odnosu islama na ovo ili ono,mene lično takve stvari ne interesuju. Cenio sam islam sve dok islamski teolozi nisu došli na ovaj sajt i zgadili mi ga. Dakle,držite se teme... Samo opušteno. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 :mad: 11222 138999 138999 138999 To je bilo za Dejana, ali ti si uletio postom prije Koja je to tema gdje je Dejan napisao, pa da te tamo nešto pitam ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 Koja je to tema gdje je Dejan napisao, pa da te tamo nešto pitam Moze ovde. Ja postavio pitanje malopre https://www.pouke.org/forum/topic/5457-postavi-pitanje-muslimanu/ http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука