Jump to content

Poruka Sirijskog hriscanina!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Čemu to pitanje ili su u njemu skrivene namjere ;) kad tako dobro poznaješ stanje u Sirji onda znaš dobro da je Assad musliman,

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Dali ja nekoga branim ili ne, i zašto moja je osobna stvar i pravo i nemoram nikome davati objašnjenja.. Assad je musliman, a to što vi njih ne smatrate muslimanima je isto kao što jedni kršćani ne smatraju kršćanima druge.

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Ne moras ali zasto ne bi mi znali?Sta ima tu tajno?Mozda ce ga jos neko braniti ako budes rekla...Postoji konsenzus islamskih ucenjaka da nusajrije nisu muslimani...A Esed nije musliman po mnogim tackama.... tako da to nije isto za raznimhriscanskim denominacijama...... nisu sve nusajrije kao Esed...Ima i mnogo nusajrija koji su bili u zatvoru,muceni,ubijeni,... za vreme Eseda zato su bili protiv njegove tiranske vladavine...

Подели на овим сајтовима

To što sad nije ovo ili ono, ili ga ne smatraju..zasto mislis da nije isto kao u kršćanskim denominacijama..jehovini svjedoci kazu da su kršćani, a mnogi ih ne smatraju kršćanima..

Nema ništa tajno, pa čitate po netu i onako vjerujete propagandi Amerike i ekipe

w, eh
rah betkoun el waheed

Подели на овим сајтовима

Nusajrije a pogotovu Eseda niko od islamskih ucenjaka ne smatra muslimanom...Verujem narodu,svojim ocima,verujem mnostvu dokaza,video snimaka,ljudskim svedocenjima,....a ako Amerika ponekada bude na pravoj strani u nekom procentu,pa to nije dokaz da ta strana nije ispravna..ne moze neko da bude stalno i u svemu na pravoj strani a neko stalno i u svemu u na krivoj strani..

Подели на овим сајтовима

Kao što i ja vjerujem ono što sam vidjela, doživjela, kao što vjerujem svojoj obitelji, svjedočenjima, video snimkama itd...i tako možemo u nedogled

w, eh
rah betkoun el waheed

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Ja baš mislim da postoje;)

w, eh
rah betkoun el waheed

Подели на овим сајтовима

Da, ja vam vjerujem.Bili ste u medijskoj bolkadi preko dvadest godina za vrijeme režima Miloševića.I to je Ostavilo na vas trag takav da mislite da cijeli svijet je protiv vas.Zato vas razumijem i nalazim opravdanje za vas.Međutim vrijeme vam je da progledate.

A sto se ovog posta tice - samo ti provociraj, sve ima meru i granicu...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ranije je bilo nesto drugo...Sada postoji internet,youtube,facebook,skype,blog,...Sada postoji narodno novinarstvo ne dirigovani svetski izvestaju... Situacija je vise nego jasna,samo postoje odredjeni interesi...

Bas tako, mnogo vise nacina da se ljudi vuku za nos...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Bas tako, mnogo vise nacina da se ljudi vuku za nos...

Mnogo vise nacina da se vidi vise strana,a manje jedno misljenje...mnogo vise nacina da se vidi misljenje obicnih ljudi a manje dirigovanih medijskih i rezimskih izvestaja....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...