DYNABLASTER Написано Јул 24, 2012 Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 Ne verujete u duhove ali verujete u jednog duha, ne verujete u duhove a prosipate neku priču o nekom ko je prizivao duhove i prizvao duha koji mu je pomerao ruku i šta sve još nije... Naravno da je ovo sekta, ja nisam stavljao pentagram, nisam ništa prizivao, nisu mi duhovi pomerali bilo šta. Vi ovde prikrivate satanističke rituale sa nekim pravoslavnim pričama tek da ne može odma da se provali o čemu se radi, ne mogu da verujem da ovako nešto postoji, prosto se plašim za decu koja su na internetu i mogu da čitaju ovako neke teme. Inače, na toj slici sam ja, sa sve gumenom loptom u ruci i kapuljačom na glavi, to sad nije ni bitno, vi ovde verujete u mnogo nenormalnije stvari, djavole, demone i duhove...strašno šta sve može da se nadje po forumima... Užas....... aj sad iskreno, koji je tvoj motiv ovde? jel da bi nas testirao tom slicicom i dao nam vec unapred smisljenu dijagnozu? a u kom si ti fazonu, mislim u sta verujes, ne verujes, osim sto si potpuno neinformisan? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 24, 2012 Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 Ne verujete u duhove ali verujete u jednog duha, ne verujete u duhove a prosipate neku priču o nekom ko je prizivao duhove i prizvao duha koji mu je pomerao ruku i šta sve još nije... Naravno da je ovo sekta, ja nisam stavljao pentagram, nisam ništa prizivao, nisu mi duhovi pomerali bilo šta. Vi ovde prikrivate satanističke rituale sa nekim pravoslavnim pričama tek da ne može odma da se provali o čemu se radi, ne mogu da verujem da ovako nešto postoji, prosto se plašim za decu koja su na internetu i mogu da čitaju ovako neke teme. Inače, na toj slici sam ja, sa sve gumenom loptom u ruci i kapuljačom na glavi, to sad nije ni bitno, vi ovde verujete u mnogo nenormalnije stvari, djavole, demone i duhove...strašno šta sve može da se nadje po forumima... Užas....... Извини само једно питање, како то да ти толико пишеш овде а имаш 0 порука ? Да нису неки духови , мислим ти твоји бројеви ... ? malina :) and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Јул 24, 2012 Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 Извини само једно питање, како то да ти толико пишеш овде а имаш 0 порука ? Да нису неки духови , мислим ти бројеви ... ? То сам се и ја питала.. :blink2: :smile: Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 24, 2012 Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 spaSen* Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлексаС Написано Јул 25, 2012 Пријави Подели Написано Јул 25, 2012 Izgleda da su se admini malo igrali sa ovom sekcijom foruma, pa se postovi iz ovog dela foruma ne ubrajaju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јул 25, 2012 Пријави Подели Написано Јул 25, 2012 Сестро нек ти је Бог на упомоћ.Буди јака,а за помоћ можда можеш да видиш и у Православном саветодавном центру,конкретно има један у београђанци чини ми се (Масарикова 5) .Пар људи ми је рекло да су баш били задовољни са њиховим радом,има стручњака разних профила,од свештеника,психијатара па на даље.Тако да можеш да појуриш и на ту страну мало.Буди јака и само напред! Primal and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Јул 25, 2012 Пријави Подели Написано Јул 25, 2012 Сестро нек ти је Бог на упомоћ.Буди јака,а за помоћ можда можеш да видиш и у Православном саветодавном центру,конкретно има један у београђанци чини ми се (Масарикова 5) .Пар људи ми је рекло да су баш били задовољни са њиховим радом,има стручњака разних профила,од свештеника,психијатара па на даље.Тако да можеш да појуриш и на ту страну мало.Буди јака и само напред! Не раде до септембра. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 25, 2012 Пријави Подели Написано Јул 25, 2012 Znači vi verujete u neke duhove, a u neke ne verujete...jel ovo neka sekta? Pričate o neki manastirima gde može da se spasi neko ko je ''prizivao duhove''? ma ovo je neka sekta 100%....gde sam ja došao da tražim pomoć... Ja verujem u onog Aladinovog duha ... sto ima letecu ponjavu ... Maja.Dj је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јул 25, 2012 Пријави Подели Написано Јул 25, 2012 Ево, ја верујем да је "Spašen" спасио своју гумену лоптицу под капуљачом. А шта мислиш "Spašeni" да урадимо како је мој мали син предложио, каже да је чуо у цртаном филму па му се свидело (сигуран сам да се то СЛУЧАЈНО провлачи кроз цртаће, серије, филмове...) "Хајде да подигнемо шатор, запалимо ватру и причамо страшне приче" П.С. Ниси ти дошао за помоћ са таквом сликом, и криво ти је што се нико не пеца на твоју провокацију. А страшно од свега што си рекао је једино лагати. Није страшно ни пасти (па ни у сатанизам) страшно је не устати - страшно по онога који не устаје... Олимп, Crveni Baron and Primal је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 25, 2012 Пријави Подели Написано Јул 25, 2012 Ja verujem u onog Aladinovog duha ... sto ima letecu ponjavu ... Да је стваран не би смо имали проблема са глобалним загревањен oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Primal Написано Јул 26, 2012 Пријави Подели Написано Јул 26, 2012 Mislim da je "Spaseni" okultista ili ateista koji je postavljen da iritira one koji traze Istinu na drugom mestu. Svako ima slobodnu volju, i neka se vodi ovom recenicom "Sve je dozvoljeno, ali nije sve na korist". I neko ko misli da su sve religije stvorene da ispiraju mozak svojim sledbenicima raznim manipulativnim tehnikama.New Age teorija. Religija je jedno, a veza coveka i Boga drugo. Pa receno je da ce se u zadnjim vremenima svestenici izopaciti, a religija postati to - manipulacija. Do tada - drzimo se samo i jedino Boga, bez posrednika, sto ih ne iskljucuje ako se slucajno pojave. Naravno, oni koji to zele. Pantera and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јул 26, 2012 Пријави Подели Написано Јул 26, 2012 Mislim da je "Spaseni" okultista ili ateista koji je postavljen da iritira one koji traze Istinu na drugom mestu. Svako ima slobodnu volju, i neka se vodi ovom recenicom "Sve je dozvoljeno, ali nije sve na korist". I neko ko misli da su sve religije stvorene da ispiraju mozak svojim sledbenicima raznim manipulativnim tehnikama.New Age teorija. Religija je jedno, a veza coveka i Boga drugo. Pa receno je da ce se u zadnjim vremenima svestenici izopaciti, a religija postati to - manipulacija. Do tada - drzimo se samo i jedino Boga, bez posrednika, sto ih ne iskljucuje ako se slucajno pojave. Naravno, oni koji to zele. Велики likefaceeeeeeee за болдовано. Што се тиче плавог, пази да не одеш у другу крајност, како често чине неофити (они који тек улазе у веру из другог система, "обраћеници"). Хоће се већина свештеника, као и већина народа, изопачити, али не сви, јер Цркву "ни врата Адска неће надвладати", дакле биће Цркве до краја. Тако да ће увек постојати и свештеника, и народа, и Причешћа и Литургије. Ово написах из два разлога: прво-да, и поред свега што си доживела, не будеш повремено у некој врсти страха од будућег (мада, искрено, после свега проживљеног мислим да и не можеш, међутим како време пролази искушења бивају већа), већ увек окренута ка Љубави=Христу=Причешћу. И друго-због других који тек улазе у веру и ово читају, јер ово је форум и можда доста људи чита. "Са страхом Божијим (не страхом од Бога), вером и љубављу приступите". мирођија, Primal, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dane Bokan Написано Јул 27, 2012 Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 ја не знам браћо и сестре сто сте тако нестрпљиви и одмах се љутите, пратим ову тему од почетка и наравно да ће да буде разних мишљења ипак је ово форум али ако несто питате и не добијете одмах одговор који се не поклапа са вашим мишљењем онда одмах погрдна имена и речи и вређање има овде као свугде око нас људи који су несто прошли и доживели а неки који нису ниста осетили, моје је мишљење да ако истински верујемо да Бог и царство Божије постоји онда морамо да верујемо да постоји и лукави са својим паклом и свим другим сто га прати али наше је за коју страну ћемо да се боримо, ја лично бирам ужи и тежи пут Божији посто ми се дешавало доста тога у животу да слободно могу да кажем да верујем у милостивог Бога нашег свим срцем и захвалан сам му на свему сто ми је дао и сва искушенја која сам имао и која ћу да имам још у животу, није у реду да се неко због свог мишљења назива секташем или ко зна којим још речима мишљења су промењива а и будите стрпљиви и све ће вам се само рећи пре или касније а ту је и наш проблем ако не сазнамо одмах онда несто није у реду и одмах се не верује у несто и почињу вређања, стрпљен-спашен и имајте разумевања и љубави према свима и биће нам лакше да дођемо до већине одговора мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dane Bokan Написано Јул 27, 2012 Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 Ево, ја верујем да је "Spašen" спасио своју гумену лоптицу под капуљачом. А шта мислиш "Spašeni" да урадимо како је мој мали син предложио, каже да је чуо у цртаном филму па му се свидело (сигуран сам да се то СЛУЧАЈНО провлачи кроз цртаће, серије, филмове...) "Хајде да подигнемо шатор, запалимо ватру и причамо страшне приче" П.С. Ниси ти дошао за помоћ са таквом сликом, и криво ти је што се нико не пеца на твоју провокацију. А страшно од свега што си рекао је једино лагати. Није страшно ни пасти (па ни у сатанизам) страшно је не устати - страшно по онога који не устаје... брате овде си потпуно у праву, моја професија је таква да запажам ствари које можда већина људи и не примети, као сто си и сам рекао у већини цртаних и играних филмофа се провлачи тема страшних прича и призивања духова, демона итд. итд.. а нама је то постало већ сасвим нормална појава у животу, а погледајте и нас ТВ програм па ћете да видите да има јако мало разлике, нема цензуре никакве а вредности које се приказују на ТВ-у су катастрофа, почев од великог брата, преко фарме, разних академија, геј параде и ко зна још чега, једноставно трују народ са глупостима (а можда и нису глупости)!!! И као што си рекао важно је видети у чему је проблем и устати и вратити се на прави пут!!! мирођија, Јанко and Primal је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Spašen Написано Јул 29, 2012 Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 Naravno da sam ovde došao sa razlogom, i lagao sam sve u vezi te slike, čisto da vidim koja je razlika izmedju moje izmišljene priče i izmišljene priče na samom početku teme...zanimalo me da li stvarno mislite da postoje duhovi, demoni i ostali djavoli.. Ovo je samo forum, svako ovde može da bude bilo šta, doktor, psiholog, sveštenik, član neke od sekti, ubica, silovatelj i tako dalje..to niko ne može znati dok se ne upozna uživo sa istim ljudima. Opušteno je to što vam je smešno sve što sam napisao, naravno da je smešno kad je čista laž, tako je meni bila smešna prva poruka u ovoj temi..jbg šta ću kad nikad nisam video duha, niti znam nekog ko je video, niti znam nekog ko zna nekog ko je video duha... I ta osoba o kojoj se vodi ova polemika, ako zaista ima problema, ako joj se zaista prividjaju duhovi pa joj još i ruku pomeraju..treba da se obrati nekom psihijatru, čisto da ne poludi skroz..ili ako je konzumirala neke teške droge..isto tako postoji lečenje... Bez uvrede..lekari zaista mogu da pomognu, provereno je i ništa ne boli :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука