Jump to content

Za Crkvu nema neželjene trudnoće

Оцени ову тему

17 члановâ је гласало

1. 1. Da li je opravdano?

2. 2. Koliko su roditelji spremni na izazov?

Препоручена порука

Немамо права да одлучујемо ко ће да живи а ко не, ако смо иоле Хришћани, ако смо иоле људи. Нека је најболесније на свету, моје је и Божије је, и има да га чувам као највећи драгуљ који постоји.

Подели на овим сајтовима

Тачно је да лекари понекад погреше, али не увек. Није ми јасно како то да се у оваквим причама када доктори кажу да ће се дете родити са аномалијама, сваки пут роди здраво детенце и сви живе срећно до краја живота. Не кажем да се не дешава и то, али треба рећи да се рађају и болесна деца и добро се замислити да ли имамо снаге за такав крст. Неки имају, али много је оних који нису способни за то и треба људе пустити да сами донесу одлуку јер ће они са њом живети, а кад им буде најтеже, други ће се вероватно само измаћи.

Шта, то дете ће ме онемогућити да комфорно живим и ја имам права да га убијем? Ја сам у том случају све само не Хришћанин. Уосталом, стаћемо пред Бога чије смо дете убили, па сваком по својим делима...

Подели на овим сајтовима

Ја мислим да ви одлазите у треће теме. Право питање је * Да ли жена има право да абортира своју трудноћу?*

Мислим да је одговор недвосмислено ДА.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ја мислим да ви одлазите у треће теме. Право питање је * Да ли жена има право да абортира своју трудноћу?*

Много мислиш.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Sto me to ne cudi?

Iuris jel ti cenis zivot? ima li zivot coveka vecu vrednost od zivota npr misa? i zasto

Подели на овим сајтовима

Много мислиш.

Неки много мисле а неки остављају друге да мисле за њих. Различити смо.

Iuris jel ti cenis zivot? ima li zivot coveka vecu vrednost od zivota npr misa? i zasto

Да. Зато што припадамо истој врсти. Програмиран сам да више волим човека јер сам програмиран да ми је у интересу опстанак моје врсте. Осећам емпатију према људима према мишевима и не баш.

А што ти цениш више живот човека, јел ти је реко Мирољуб Петровић да си тако добар верник?

Подели на овим сајтовима

Немамо права да одлучујемо ко ће да живи а ко не, ако смо иоле Хришћани, ако смо иоле људи. Нека је најболесније на свету, моје је и Божије је, и има да га чувам као највећи драгуљ који постоји.

likefaceeeeeeee likefaceeeeeeee likefaceeeeeeee

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Неки много мисле а неки остављају друге да мисле за њих. Различити смо.

Да. Зато што припадамо истој врсти. Програмиран сам да више волим човека јер сам програмиран да ми је у интересу опстанак моје врсте. Осећам емпатију према људима према мишевима и не баш.

А што ти цениш више живот човека, јел ти је реко Мирољуб Петровић да си тако добар верник?

Dakle tvoje misljenje je da zivot coveka ima vecu vrednost od zivota misa samo iz razloga jer pripadas vrsti covek?

Sto bi ti bilo programirano uopste razmnozavanje? Vise konkurencije bi pravio, vise usta za hranjenje itd itd.

Sto ja cenim zivot coveka?

Zato sto je covek svesno bice, covek zna da ce umreti, covek za mene nije zivotinja, ima savest i moralna nacela, covek je tek nesto manji od andjela a veci po znacaju, eto to je za mene covek, ljudsko bice.

Подели на овим сајтовима

Hm, da. Ali se ne silis ko na forumu :)

Доведи ми винукса уживо па ћеш да видиш колико се не силим. :р

Са тобом не јер си сва фина и добра :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...