Jump to content

Za Crkvu nema neželjene trudnoće

Оцени ову тему

17 члановâ је гласало

1. 1. Da li je opravdano?

2. 2. Koliko su roditelji spremni na izazov?

Препоручена порука

Мислим да у тој вести и није ствар у мајци него у судијином правдању чедоморства абортусом (пошто је он легалан)...

infanticide being a lesser crime than murder

Пази, ја сам видео само ово оправдање, а то је ово о чему сам ти причао. Они после кажу да је он за абортусе, али ја такво оправдање од стране самог судије у тексту нисам заиста видео. Ајд ми пејстуј, можда се нисам снашао у оволиком тексту да издвојим то о чему ми ти причаш.

Ако је оправдање стварно то, онда је то катастрофално.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

infanticide being a lesser crime than murder

Пази, ја сам видео само ово оправдање, а то је ово о чему сам ти причао. Они после кажу да је он за абортусе, али ја такво оправдање од стране самог судије у тексту нисам заиста видео. Ајд ми пејстуј, можда се нисам снашао у оволиком тексту да издвојим то о чему ми ти причаш.

Ако је оправдање стварно то, онда је то катастрофално.

In her argument, the judge stated that “while many Canadians undoubtedly view abortion as a less than ideal solution to unprotected sex and unwanted pregnancy, they generally understand, accept, and sympathize with the onerous demands pregnancy and childbirth exact from mothers, especially mothers without support.” Translation? Katrina Effert simply engaged in a really, really late-term abortion.

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

Ја сам више пута на теми о абортусиам причао да ја не подржавам абортус кад год. Него до је медицински уредно. ШТо се уједно слаже са том легислативом.

Тако да не видим што ми то причаш.

Добро и? Шта сад то треба да ми произведе емпатију?

И због те емпатије да кажем да је абортус исто што и убиство живе бебе? Слабије.

У питању је право жене да абортира и ја то прав потпуно подржавам до трећег месеца.

Управо си реко. Зачетак а не организам.

Зато и не може да има права као организам.

И јесте део њеног тела јер је повезано са њом.

Преко пупчане врпце. Већ смо о томе дискутовали с тварно ми се не прича опет.

Жена нема право на абортус.Има право,ако не жели да има деце,да користи заштиту.Тако ради нормална,еманципована жена на коју се сви позивају а она која упражњава секс,не штити се,него сваки пут иде на киретажу је незнавена(да не користим теже изразе).

Право жене!

Право жене је да буде жена у сваком смислу те речи.Како ће бити здрава ако чини абортусе?

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Какве сад везе има еволуција са абортусима?

Има како нема.Абортусима еволуирамо од знавеног до незнавеног,а то би се звало,принцип обрнуте еволуције,ма како парадоксално звучало.

Подели на овим сајтовима

Ово што ћу рећи важи, по мом мишљењу, у свим случајевима осим у случају када дете не може да преживи а истовремено угрожава живот мајке, тј. када је живот мајке једина могућа солуција...јер у сваком другом случају нормална жена ће се одлучити, услед могућих компликација у којима је живот детета угрожен, да она страда а да дете преживи.

Жена која изврши абортус, као и мушкарац који то дозволи и сагласи се са тим, као и гинеколог који то уради, јесу најобичније убице.

Ако овако причаш ђацима на веронауци, требало би ти законом забранити да приђеш школи у кругу од пет километара. Страшно!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ако овако причаш ђацима на веронауци, требало би ти законом забранити да приђеш школи у кругу од пет километара. Страшно!

Ето решењњња!

by nishizawa

Неки моји ђаци имају једноставно решење за све.

Јуче ми један од њих каже како би све људе који желе да промене пол - побио. Када сам га питао зашто, рекао је - Зато што су болесни. А на моје питање - па да ли то онда значи да би и људе који имају туберкулозу требало побити, рекао је да њих ипак не би побио, будући да то ипак није тако страшна болест.

Не би он побио само транџе - педери, лезбаче, све су то болесници које треба пред зид - па метак у чело.

Сијамске близанце и хермафродите би такође побио. Зашто да се муче, боље за њих да не постоје.

А побио би и све жене које желе да изврше абортус. Када сам га питао - зашто њих, погледао ме зачуђено и с неверицом, и без да је трепнуо, одговорио - Како зашто, па живот је светиња.

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

Слажем се са Ивицом.Не смемо доносити закључке за тако тешке ситуације,шта би се одлучило и ко би шта одлучио.То је између Бога и мајке и њене породице.

Свакако,има примера много,када мајка свој живот даје за своје дете,без двоумљења.

Подели на овим сајтовима

Ето решењњња!

by nishizawa

Неки моји ђаци имају једноставно решење за све.

Јуче ми један од њих каже како би све људе који желе да промене пол - побио. Када сам га питао зашто, рекао је - Зато што су болесни. А на моје питање - па да ли то онда значи да би и људе који имају туберкулозу требало побити, рекао је да њих ипак не би побио, будући да то ипак није тако страшна болест.

Не би он побио само транџе - педери, лезбаче, све су то болесници које треба пред зид - па метак у чело.

Сијамске близанце и хермафродите би такође побио. Зашто да се муче, боље за њих да не постоје.

А побио би и све жене које желе да изврше абортус. Када сам га питао - зашто њих, погледао ме зачуђено и с неверицом, и без да је трепнуо, одговорио - Како зашто, па живот је светиња.

Ух,ово дете је баш болесно... :(

Подели на овим сајтовима

Ивице, не знам шта сам погрешно рекао...ако сам нешто погрешно рекао волео бих да ми аргументовано укажеш на грешке и радо ћу прихватити све где ми се докаже да сам погрешио.

То би било много боље него што сипаш отров кад год можеш када сам ја у питању.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Зато људи и створише секуларне државе. Зато што нас не занима шта је багословено шта не. Фетус је фетус није дете.

то је слично као кад бисмо рекли: "Атеиста је атеиста, није човек"

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Ух,ово дете је баш болесно... :(
Нажалост пуна је Србија таквих „бранитеља отачаства”...

Подели на овим сајтовима

Што се тиче саме теме, ми, Срби, смо вазда предњачили у свакојаким којештаријама. Свестан опасности да ме браћа форумаши још једном поткаче, изјављујем да смо ми, Срби, много глуп и затуцан народ in genere. Битно да је мушко? Пазите, морам признати да се мени лично чинило да ће ми бити теже ако буде девојчица - емотивно, јер не бих био сигуран како да се понашам. Али, у међувремену смо се супруга и ја, на основу неких показатеља (а нисмо желели да сазнамо преко ултра-звука), настројили, да тако кажем, да ће бити цурица. Било је изненађење и, донекле, шок кад смо видели да је дечак. Према томе, све је ствар расположења, и најбоље је бити отворен. А ми Срби смо затворени к'о сеф НБС - затворени, а празни

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Ивице, не знам шта сам погрешно рекао...ако сам нешто погрешно рекао волео бих да ми аргументовано укажеш на грешке и радо ћу прихватити све где ми се докаже да сам погрешио.

Проблем није уопште на релацији тано-погрешно, него људско-нељудско.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...