Crveni Baron Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Кркобабић: Бићу потпредседник и министар за рад Јован Кркобабић Фото Танјуг БЕОГРАД – Председник Партије уједињених пензионера Србије Јован Кркобабић потврдио је данас да ће у новој влади бити потпредседник и министар за рад и социјалну политику. „Потписан је коалициони споразум СНС, СПС-ПУПС-ЈС и УРС, дефинитивно смо у влади и дефинитивно ћу бити потпредседник и министар за рад и социјалну политику”, рекао је Кркобабић Танјугу. Он очекује да тај договор, као и остала персонална решења која би требало да буду позната за 10 дана, буде потврђена и у Скупштини Србије, при избору нове владе. Лидер ПУПС је додао и да ће тој странци припасти и одређен број јавних предузећа и установа, а да ће одлука о кадровским решењима и томе ко ће их водити, зависити од саме странке. „О персоналним решењима се још нисмо конкретно договорили”, рекао је Кркобабић. СНС, коалиција СПС-ПУПС-ЈС и УРС потписали су 10. јула коалициони споразум о формирању парламентарне већине и најавили за 23. јул наставак конститутивне седнице Скупштине Србије, а након тога и седницу на којој ће бити изабрана нова влада. После потписивања споразума мандатар Ивица Дачић је рекао да ће будућа влада имати 15 ресора и да ће они бити подељени по формули осам за СНС, пет коалицији СПС-ПУПС-ЈС и два УРС. IZVOR Znaci, kao da mu je to dedovina ... sada ce da postavlja "kadrove" u preduzecima koja su mu "pripala" ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Ускоро неће више бити никога ко би вам устао у трамвају... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 А шта ће бити са департизацијом? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Лидер ПУПС је додао и да ће тој странци припасти и одређен број јавних предузећа и установа, а да ће одлука о кадровским решењима и томе ко ће их водити, зависити од саме странке. Кад ово видим скочи ми притисак одма`... Ја се политиком никада нисам бавио и уопште нисам знао како то функционише док једном нисам сео са неким школским другом који је био тамо некакав градски службеник и он почне да ми прича "да завршим сад овај мандат, а онда ћу да узмем неку фирму и уживам". Ја га питам "чекај бре, како ћеш да `узмеш неку фирму`!? Шта ти то значи?" Он ме погледа онако чудно, као да сама највећа будала па ми каже како је то сасвим нормално и да се тако управља државом... Гаде ми се стварно сви заједно. Milan Nikolic, DYNABLASTER, Juan Valdez and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Crveni Baron, DYNABLASTER and nedeljko је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Тома би му и ћерку дао сад кад су га довели на власт. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 ...па ми каже како је то сасвим нормално и да се тако управља државом... Naopako. Tako se oni navezbaju pa kada ispeku zanat i doguraju do skupstine i vlade ... onda bude demokratija na balkanski nacin ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Да видите како се сад Динки неће ни чути (шта ли ради она госпођа из оредизборног спота, она "да остави куќу своју и да оде...." - шта ли је она добила?), коме су уста била пуна департизације (а изгледа да нас све води ка депатризацији) - а докторирао ју је; па ни Тома смејем-се-ко-терминатор Николић, ни Вучић а-то-ви-о-томе-говорите Александар - велики Србин... А Дачкету је то ко добар дан, он је олд Слобаз скул... И после кад видим да су ме неки политички ангажовани "пријатељи" анфрендовали на фејсу - није ми жао. И не стидим се да кажем да сам бели листић/негласач. Смрде, бре! Политичари смрде, и ако морам да будем будала да их трпим, не морам да будем и кретен па да им још дајем легитимитет. Млађони, Andre Williams, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Јован Кркобабић Фото Танјуг Malina, Crveni Baron, nishizawa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Pa nije valjda neko stvarno poverovao da stranke više neće držati javni sektor i da neće biti stranačkog zapošljavanja. Mislim, svima je jasno da je to samo priča za predizbornu kampanju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука