Ignjatije Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Оптужница због паљења Амбасаде САД Тужилаштво подигло оптужницу против 12 особа због паљења Амбасаде САД у Београду 2008. године, сазнаје РТС. Њима се на терет ставља кривично дело изазивања опште опасности. Како РТС сазнаје, Тужилаштво је подигло оптужницу против 12 особа због паљења Амбасаде САД у Београду 2008. године. Њима се на терет ставља кривично дело изазивања опште опасности. Средином априла Виши суд у Београду одредио је притвор за 11 особа осумњичених за паљење амбасаде. Један осумњичени, који је био малолетан у то време, пуштен је да се брани са слободе. Дан пре Виши суд у Новом Саду одредио је притвор и покренуо истрагу против двојице осумњичених који су у време извршења кривичног дела били малолетни. Више јавно тужилаштво претходно је поднело захтев за спровођење истраге против 15 осумњичених за изазивање нереда и паљење амбасаде. Осумњичени су 21. фебруара 2008. године, по завршетку митинга "Косово је Србија", заједно са већом групом непознатих особа, каменицама, бакљама и другим предметима гађали Амбасаду САД разбијајући прозоре и врата, па су тако запаљене просторије Амбасаде. Потом су осумњичени отишли до амбасада Хрватске и Немачке, које су, такође, гађали каменицама, бакљама и другим предметима. За дело за које се осумњичени терете запрећена казна је већа од 10 година затвора. Тужилаштво је више од годину дана прибављало доказе, међу којима су и снимци страних амбасада у Београду на основу којих су идентификовани учесници нереда, а међу осумњиченима има хулигана познатих по инцидентима на спортским манифестацијама. Нереди и напади на Амбасаду САД уследили су после митинга "Косово је Србија" одржаног у центру Београда у фебруару 2008. године. У паљењу је погинуо студент Зоран Вујовић из Новог Сада, који је избегао са Косова 1999. године. Окружно тужилаштво у Београду подигло је 2009. године оптужницу против Милана Живановића због сумње да је са више особа учествовао у паљењу америчке амбасаде. У процесу који је 2011. почео испочетка, Живановић је у Вишем суду у Београду признао да је са зграде скинуо америчку и ставио заставу Србије, али је негирао да је учествовао у паљењу. http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/%D0%A5%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0/1136640/%D0%9E%D0%BF%D1%82%D1%83%D0%B6%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0+%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D0%B3+%D0%BF%D0%B0%D1%99%D0%B5%D1%9A%D0%B0+%D0%90%D0%BC%D0%B1%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%B4%D0%B5+%D0%A1%D0%90%D0%94+.html http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Gde su nase optuznice zbog rusenja nase zemlje 1999 godine i zagadjivanje osiromasenim uranijumom, kao i pomaganje otcepljenju dela nase teritorije prema toj istoj SAD ? Ne podrzavam nasilje, ali SAD su bombardovale nas zemlju, ubijale nas narod, oduzeli nam deo teritorije, zagadili nas radijacijom..... a mi smo zbog jedne zgrade : " Њима се на терет ставља кривично дело изазивања опште опасности. " Kakva opsta opasnost ? Zar nije proglasavanje nezavisnosti dela nase teritorije i podrska teroristickim organizacijama na KIM veca opsta opasnost ? Nego polako samo, Bog ce njima da presudi. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kron Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Pomozi im Boze. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Nego polako samo, Bog ce njima da presudi. Pomoci ce tu malo i Kinezi ... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Pomoci ce tu malo i Kinezi ... U saradnji sa Rusima.......... i naravno Dzej tj.i sa nama SrBima. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 једноставно...наша држава и државна политика личе на стрип са лошим хумором.. ово треба рестартовати...доћи до дна..и кренути поново.. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 једноставно...наша држава и државна политика личе на стрип са лошим хумором.. ово треба рестартовати...доћи до дна..и кренути поново.. Ali kako, brate Mihajlo ? Stegli nas strani placenici i nepustaju nikog da primirise vlasti, a narod kao narod veruje TV-u i vodecoj propagandi. Propada, ponizen je neverovatno,opljackan, oteta mu je sveta zemlja..... a niko da se digne protiv toga. Kao da nas drogiraju necim. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Аропо овога али и свега што је на било који начин везан за исто... Не зна се ко је љигавији и огавнији у овом планетарном бесмислу сатканом од похлепних великих сила и демонски безосећајних монструма - корпорација које ће зарад профита, ако устреба, побити стотине хиљада људи а да им се притом не помери црта на бездушном лицу... специфични делић тог бесмисла смо, наравно, и ми Срби са свим својим слабостима које нису неки наш посебан специфукум јер постоје и код сваког другог народа. Међутим, те слабости код других народа постоје у виду потенцијалног искушења појединаца а не као опште правило, као што је то случај код Срба...код нас је обратно...само појединци нису део већ одавно постојећег шаблона олаког, добровољног, скоро пасионираног, свеукупног процеса самопоништења. Само ми Срби дозвољавамо, и то се на делу лепо потврдило последњих 70-ак година, да нас може свако на апсолутно све начине гуз**** а да притом не само ћутимо већ директно и индиректно стављамо до знања сваком народу и држави на свету да имамо пар екселанс бескичмене вође и народ и да ћемо радо допустити сва могућа понижења, поништења и уништења (која нико други никада себи не би допустио без крајњег отпора, отпора на све могуће начине, отпора који би ишао до краја ако треба) само да би једни сачували финансијске привилегије а они други сачували голу егзистеницју...ако је потребно да сви око мене цркну да бих ја сачувао себе, онда нека поцркају са све својим породицама! У оба случаја је езистенција смисаоно огољена до краја и очишћена од било какве вредности. Такав народ, народ који постаје све гори и гори, народ који је спреман све виши више да се добровољно маже измет**, који види да себе на све начине девастира а притом га заболе уво за исто, који немилосрдно затире оно мало преосталих Срба са поштењем, чашћу, истинском идејом и смислом, колико год ја био део њега, сматрам да више не заслужује никакво право на постојање. Свако има право на своје мишљење.Ово је моје мишљење које је одавно формирано а временом све више потврђивано делима самог народа и државе...и ма колико желео и волео да се појави нешто што ће променити мој став, мислим, на жалост, да је за тако нешто одавно већ касно. Михајло and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 само да би једни сачували финансијске привилегије а они други сачували голу егзистеницју...ако је потребно да сви око мене цркну да бих ја сачувао себе, онда нека поцркају са све својим породицама! У оба случаја је езистенција смисаоно огољена до краја и очишћена од било какве вредности. Uzrok tome je najverovatnije to sto nam drzavu vode nesposobnjakovici i lenjivci Ti ljudi ne umeju da snadju u zivotu da nesto rade i od tog rada zive jer su nesposobni.Zavrsili mozda neke skole ali u praksi ne znaju da se snadju. Uz sav taj strah za sopstvenu buducnost i egzistenciju, a buduci da su bez obraza i osecaja za druge, dospevaju u politiku gde im se nudi sigurna buducnost i za njih i za potomstvo ako samo izvrsavaju odredjene zadatke. Kako vreme prolazi postaju jos gori nego sto su bili jer " samo takvi mogu da zamene glavnog " i postaju slicni svinjama iz "Zivotinjske farme " . Oni koji su osmislili taj sistem su osigurani od konkurencije jer sistem funkcionise tako da posten covek ne moze da se uklopi u njega ili nema dovoljno novca koji lezi kod tajkuna. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Да је Мојсије овако размишљао не би било ич од Јевреја, расточили би се у египатском ропству и нестали из историје. Али када затаје људи, наступа Бог. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Lepa vest... bar nesto funkcionise. Juan Valdez and Аурор је реаговао/ла на ово 2 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Немој да ме имитираш... Па да су нашу амбасаду запалили негде шта би ми рекли? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Gde su nase optuznice zbog rusenja nase zemlje 1999 godine i zagadjivanje osiromasenim uranijumom, kao i pomaganje otcepljenju dela nase teritorije prema toj istoj SAD ? Ne podrzavam nasilje, ali SAD su bombardovale nas zemlju, ubijale nas narod, oduzeli nam deo teritorije, zagadili nas radijacijom..... a mi smo zbog jedne zgrade : " Њима се на терет ставља кривично дело изазивања опште опасности. " Kakva opsta opasnost ? Zar nije proglasavanje nezavisnosti dela nase teritorije i podrska teroristickim organizacijama na KIM veca opsta opasnost ? Nego polako samo, Bog ce njima da presudi. Много ми је занимљиво то твоје поређење где њихов злочин правда наш. Што ти кажеш није праведно да они не буду суђени али је још мање праведно да ми тражимо да ми не одговарамо за наше зато што они не одговарају за њихово. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Uzrok tome je najverovatnije to sto nam drzavu vode nesposobnjakovici i lenjivci Више је то што нам је земља јадна и немоћна. А јадна је и немоћна постала много пре тих како их ти називаш неспособњаковића и лењиваца. Да су дупло способнији и дупло раднији ништа не би могли да промене и наредних 50 година. nishizawa је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Више је то што нам је земља јадна и немоћна. А јадна је и немоћна постала много пре тих како их ти називаш неспособњаковића и лењиваца. Да су дупло способнији и дупло раднији ништа не би могли да промене и наредних 50 година. Bitno je birati što patriotskije solucije. Glasnoća patriotizma naših lidera je glavni kriterijum za biranje, zato garantovano nema menjanja stvari ovde. Аропо овога али и свега што је на било који начин везан за исто... Не зна се ко је љигавији и огавнији у овом планетарном бесмислу сатканом од похлепних великих сила и демонски безосећајних монструма - корпорација које ће зарад профита, ако устреба, побити стотине хиљада људи а да им се притом не помери црта на бездушном лицу... специфични делић тог бесмисла смо, наравно, и ми Срби са свим својим слабостима које нису неки наш посебан специфукум јер постоје и код сваког другог народа. Међутим, те слабости код других народа постоје у виду потенцијалног искушења појединаца а не као опште правило, као што је то случај код Срба...код нас је обратно...само појединци нису део већ одавно постојећег шаблона олаког, добровољног, скоро пасионираног, свеукупног процеса самопоништења. Само ми Срби дозвољавамо, и то се на делу лепо потврдило последњих 70-ак година, да нас може свако на апсолутно све начине гуз**** а да притом не само ћутимо већ директно и индиректно стављамо до знања сваком народу и држави на свету да имамо пар екселанс бескичмене вође и народ и да ћемо радо допустити сва могућа понижења, поништења и уништења (која нико други никада себи не би допустио без крајњег отпора, отпора на све могуће начине, отпора који би ишао до краја ако треба) само да би једни сачували финансијске привилегије а они други сачували голу егзистеницју...ако је потребно да сви око мене цркну да бих ја сачувао себе, онда нека поцркају са све својим породицама! У оба случаја је езистенција смисаоно огољена до краја и очишћена од било какве вредности. Sve ovo zbog optužnice protiv ljudi koji su zapalili zgradu u sred Beograda? Devetnaestogodišnjak je poginuo, zaboga... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука