Ignjatije Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Uspeli su da ga ispolitizuju... Pricam ja da je to zaverenicka tvorevina, a vi ne verujete. Na kraju ce se i EXIT otcepiti od Vojvodine i postati glavni centar Iluminata za jugoistocnu Evropu. DYNABLASTER and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Kako bih samo isao na Dance Arenu posebno na Richie Hawtin i Luciano ... ......................... Jel ovo dos`o Swarowski?... :mellow: "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Па зар иначе није исполитизован од самог почетка, пошто је то био као покрет за смакињање Милошевића? Песница, отпор и тако то... katja је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Ne idem i ne bih nikad išla. Ne volim tu vrstu muzike. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Ne idem i ne bih nikad išla. Ne volim tu vrstu muzike. Коју врсту кад тамо има баш разне музике Милан Меденица :), gandalf and nishizawa је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Ugl. mislim na house, tj techno muziku koju ja ne mogu ušima svojim da čujem... ima par bendova koji mi se dopdaju,npr G&R ali nemam nerava za čitavu tu gužvetinu, nije to za mene... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Ко иде нек иде и нек се пази , ко неиде нек неиде и нек се пази да не осуђује оне који иду. Али је боље да се неиде, а ово говорим као човек. DYNABLASTER, katja, malina :) and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jefimija88 Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Хвала Богу НЕ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 A šta ako ja odem na Exit samo da bi slušao Partibrejkerse jer u NS jedino tamo se i pojavljuju? Je l treba da krivim sebe da onda podržavam phomoseksualce i druge zbog toga,kad ih već plaćanjem poreza podržavam Е Деки душа треба да ти јеца због тога. :Р Мислим чиме се људи оптерећују, баш их жуља та геј парада. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 ni ja ne volim ni gužvu, ni buku. i slažem se da je festival ispolitizovan od samog početka, pa i ovom prilikom zloupotrebljen (apropo transparenta da je NS glavni grad Vojvodine). "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 А ту је и главни вечерашњи извођач: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 steta sto se ovako divnim melodijama pridaju neka "znacenja".... mislim kapiram da je zafrkancija i da je nalepljena na snimak ali melodija je vrhunska Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 А ту је и главни вечерашњи извођач: Sada mi se stavio u iskusenje da ipak kupim kartu i odem u to satansko leglo da vidim svog omiljenog muzikanta 0110_hahaha http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Sada mi se stavio u iskusenje da ipak kupim kartu i odem u to satansko leglo da vidim svog omiljenog muzikanta 0110_hahaha Važi,javi se kad dođeš pa da popijemo Inače da nema tog debelog ličanina ,glavešine sa Exita bi odavno bile na robiji. Zato plakat i stoji gde stoji... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Ja jesam blesava al nisam bas toliko.Prvo- idem na mesta gde mogu da vodim dete od 14 leta.Drugo- ne podnosim pijane,drogirane, ,razuzdane ljude...Osim toga ne volim ravnicu, cim predjem Kovinski most krece nervoza i ludilo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука