GeniusAtWork Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 EXIT je jedna od retkih stvari koja Srbiju predstavlja u pozitivnom svetlu u inostranstvu...po kojoj većina van uopšte i zna Srbiju...i to je ekstra za razbijanje standardnih predrasuda o nama koje kolaju po zapadu i kojih smo i mi svedoci kad izbiju na površinu (Čelzi Hendler, onaj radio voditelj u Švedskoj, film A. Džoli, itd, itd...). A ja lično neću ići jer imam gužvofobiju, ne volem ogromne mase gringrin https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 EXIT je jedna od retkih stvari koja Srbiju predstavlja u pozitivnom svetlu u inostranstvu...po kojoj većina van uopšte i zna Srbiju...i to je ekstra za razbijanje standardnih predrasuda o nama koje kolaju po zapadu i kojih smo i mi svedoci kad izbiju na površinu (Čelzi Hendler, onaj radio voditelj u Švedskoj, film A. Džoli, itd, itd...). A ja lično neću ići jer imam gužvofobiju, ne volem ogromne mase gringrin Takodje je Srbija u svetu poznata po nocnom zivotu a ne dnevnom, kao i po tzv. lepim devojkama spnzorusama koje danju spavaju a nocu setaju i po svemu i svacemu smo poznati sto nije za pohvalu! Naravno i po lepim stvarima smo poznati, ali ne mogu sad da se setim kojim! gringrin Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 U moje doba je to bilo dosta veselije, danas ta djeca stoje ko da su progutala motku i sva blazirana nekakva. A nightclub in the 90's Do you see any fighting? NO. is anyone dancing to the rythem of the music? NO. do they care what they look like? NO. welcome to a 1995 Disco!! Mene davno najurili iz svih diskoteka, da ne strašim tamo, vele nije to starački dom, al na EXIT bi mogao, vidio sam tamo dosta i matorih. 29dz8zk :shot: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Naravno i po lepim stvarima smo poznati, ali ne mogu sad da se setim kojim! gringrin evo domaci amer da te podseti Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 evo domaci amer da te podseti Ma kakva idila je ta Srbija... bas bi voleo da zivim tu . Pre neki dan mi ukrali novcanik u kaficu... morao sam pola sata da obecavam konobaru da cu mu sutra doneti pare. Mozda da sam pricao na Engleskom ... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Ma kakva idila je ta Srbija... bas bi voleo da zivim tu . Pre neki dan mi ukrali novcanik u kaficu... morao sam pola sata da obecavam konobaru da cu mu sutra doneti pare. Mozda da sam pricao na Engleskom ... Dusan Kovacevic je onomad rekao da bi voleo da zivi u onom Beogradu iz pisanija Mome Kapora! sqny је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Dusan Kovacevic je onomad rekao da bi voleo da zivi u onom Beogradu iz pisanija Mome Kapora! Kad krene Moma sa idilom i nostalgijom, ne zaustvlja se The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Tako i ovi kojekakvi ameri sto zive u Srbiji, na kraju se ispostavi, ili su mormoni ili padnu zbog plantaze indijske konoplje negde u Vojvodini Ignjatije, Crveni Baron, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 evo za usporedbu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Tako i ovi kojekakvi ameri sto zive u Srbiji, na kraju se ispostavi, ili su mormoni ili padnu zbog plantaze indijske konoplje negde u Vojvodini .smeha. .smeha. .smeha. Da znas ... mada ima kod nas i finog sveta koji hoce da pomogne ... naravno, treba naleteti na takve ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Kako bih samo isao na Dance Arenu posebno na Richie Hawtin i Luciano ... Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 pa noooormalno da treba da se ide na exit, normalno da treba da se finansira manifestacija gde ce homoseksualci prmovisati svoja prava, normalno da treba svojim parama podrzati manifestaciju gde se opijatima prosiruje svest, normalno da treba podrzati manifestaciju koja ima i blage politicke promocije glede kosova, normalno.....pa ljudi..... kako ince mislite da se dopadnemo svetu? pa zar nije to ono najbitnije......mislim: sta ce svet reci.... a sad bez ironije: manite se bre vise kvazihriscanske kvaziljubavi i to kako mi navodno idemo tamo samo zbog odredjenih sadrzaja dok druge ne podrzavamo ili ih pak branimo stavom "pa toga ima svugde". ako negde ides to znaci da time to podrzavas. da li je to rokit sajns za shvatiti? Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Sve što si naveo dešava se i u samoj državi.... A šta ako ja odem na Exit samo da bi slušao Partibrejkerse jer u NS jedino tamo se i pojavljuju? Je l treba da krivim sebe da onda podržavam phomoseksualce i druge zbog toga,kad ih već plaćanjem poreza podržavam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 da li ih time podrzavas ili ne ostaje da sam prosudis, samo znaj da kada se budu hvalili kako je "i ove godine festival exit posetilo cak xyzk ljudi" da si i ti jedan vise u toj cifri... dakle mozes ti da se nesaglasavas i ne podrzavas ovo a dolazis samo zbog onog, medjutim na kraju si samo jedan od "njihovih" posetilaca => sto nigede ne iplicira da se sa nekim stvarima ne slazes vec bas obrnuto, samo si jedan vise u njihovoj "uspesnoj posecenosti". Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Uspeli su da ga ispolitizuju... Egzit: Novi Sad je glavni grad APV Izvor: B92, Beta, Tanjug Novi Sad -- Na zidine Petrovaradinske tvrđave postavljen je veliki transparent, na kojem na engleskom jeziku piše "Dobro došli u Novi Sad, glavni grad Vojvodine!". Transparent se nalazi u neposrednoj blizini zvaničnog transparenta festivala, na kojem, kao i svake godine, piše "Egzit". Portparolka festivala Egzit Marija Bušić potvrdila je da je transparent "Dobro došli u Novi Sad, glavni grad Vojvodine!" postavljen u znak protesta zbog odluke Ustavnog suda Srbije kojima su osporene pojedine nadležnosti pokrajine. Upitana da li je transparent postavljen u znak protesta, ona je kratko odgovorila: "Da". "Transparent je postavljen i u znak dobrodošlice svim posetiocima festivala", kazala je Bušićeva. Druga portparolka Egzita Bajana Kovačević rekla je da transparent govori sam za sebe. "Postavljeni transparent predstavlja dobrodošlicu svim posetiocima Egzit festivala", rekla je Kovačevićeva, dodajući da organizatori festivala neće davati nikakvo zvanično saopštenje u vezi s transparentom. Na pitanje da li transparent predstavlja provokaciju zbog odluke Ustavnog suda Srbije da dvadesetak tačaka Zakona o nadležnostima Skupštine AP Vojvodine proglasi neustavnim, među kojima i tačku prema kojoj se Novi Sad proglašava glavnim gradom Vojvodine, Kvačevićeva je odgovorila: "Bez komentara, transparent govori sam za sebe". Transparent je iste boje kao i Egzitov - bela slova na crvenoj podlozi - postavljen je na zidinama Petrovaradinske tvrđave, u blizini poznatog sata. Za sada novinari ne mogu da dobiju nikakvu zvaničnu informaciju ko je postavio taj transparent. Spekuliše se da je reč o protestu zbog odluke Ustavnog suda Srbije da suspenduje više od 20 odredni Zakona o nadležnostima Vojvodine, što je u Vojvodini protumačeno kao dodatno ograničavanje ionako uske autonomije ove pokrajine. Ustavni sud je osporio i odredbu zakona po kojoj se Novi Sad definiše kao glavni grad Vojvodine. Link https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука