Jump to content

Дајем, мењам, тражим, позајмљујем.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Морам прво почети са тражњом. Треба ми пар звучника и било какво појачало - може и на зајам, вратићу после Празника - 12.-15. јула.

Налазим се у Београду и могу доћи по ствари.

• Волим 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

E, фина тема...

Мени треба, ако неко има да прода, роман Тата, ти си луд од Вилијема Саројана. Заљубљен сам у ту књигу, дадох је неком давно и више је нисам видео (књигу то јест - особа се прави луда).

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

E, фина тема...

Мени треба, ако неко има да прода, роман Тата, ти си луд од Вилијема Саројана. Заљубљен сам у ту књигу, дадох је неком давно и више је нисам видео (књигу то јест - особа се прави луда).

Сећам се анегдоте везане за ту књигу.

Пошто је под бројем 1 стајала на врху комплета - Лектира за други разред основне школе, (сећам се да су књиге биле црвене боје), загледа се један тата у њу, и вадећи паре да купи детету лектиру, одмахну главом и рече : "Е, вала и јесам"

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Е, да, ако има неко књигу "Црквена администрација", то је један од оних старијих уџбеника за богословије. Знате оно, обраћања, формулације и то. Може и у PDF формату, шаљите на ПП. Тенк ју ин адванс.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...

Тражим лепу зидну слику Владимира Путина. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...