Milan Nikolic Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Морам прво почети са тражњом. Треба ми пар звучника и било какво појачало - може и на зајам, вратићу после Празника - 12.-15. јула. Налазим се у Београду и могу доћи по ствари. gandalf је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Може да послужи и слање пакета аутобусом - уколико смо из различитих градова. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 E, фина тема... Мени треба, ако неко има да прода, роман Тата, ти си луд од Вилијема Саројана. Заљубљен сам у ту књигу, дадох је неком давно и више је нисам видео (књигу то јест - особа се прави луда). Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ту ми књигу стари купио за неки једноцифрен рођендан, много добра... Jefimija88 је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kron Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ako neko ima a zeli da mi da ili pozajmi knjige i skripte za prvu godinu PBF........ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 E, фина тема... Мени треба, ако неко има да прода, роман Тата, ти си луд од Вилијема Саројана. Заљубљен сам у ту књигу, дадох је неком давно и више је нисам видео (књигу то јест - особа се прави луда). Сећам се анегдоте везане за ту књигу. Пошто је под бројем 1 стајала на врху комплета - Лектира за други разред основне школе, (сећам се да су књиге биле црвене боје), загледа се један тата у њу, и вадећи паре да купи детету лектиру, одмахну главом и рече : "Е, вала и јесам" Jefimija88 and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gandalf Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Ako nekom ''ne treba'' bass pojacalo ili da ga prodaje ( ne da dere nego da prodaje ) neka se javi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 Е, да, ако има неко књигу "Црквена администрација", то је један од оних старијих уџбеника за богословије. Знате оно, обраћања, формулације и то. Може и у PDF формату, шаљите на ПП. Тенк ју ин адванс. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Ovu temu valja oziveti. Milan Nikolic and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Тражим лепу зидну слику Владимира Путина. Џуманџи and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука