БанеЛ Написано Јануар 22, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2016 Мики, нека ме Данијела исправи, али ја сам овако прочитао. Рачунаш број колена, степеника или како већ зову до заједничког претка, а то је твој прадеда. До твог прадеде ти имаш три колена а девојка има пет. Укупно, то је 3 + 5 = 8. Шта даље, нека тумачи неко меродаван. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 22, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2016 Gejm ov trons ti je to, ne opustaj se, nikad ne znas ko moze da te otruje ili nesto gore... Мики and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мики Написано Јануар 22, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2016 Gejm ov trons ti je to, ne opustaj se, nikad ne znas ko moze da te otruje ili nesto gore... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мики Написано Јануар 22, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2016 Има ли још неко ко би ми дао неки одговор, и да ме посавјетује, што ми је чинити, дали ићи за љубави или? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 22, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2016 Има ли још неко ко би ми дао неки одговор, и да ме посавјетује, што ми је чинити, дали ићи за љубави или? Miki, otidji do svestenika i vidi sa njim. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 22, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2016 ако ти није мрско процуњај мало по темама, било је већ постављано слично питање и свештеник је одговорио на њега. Ја сам тражила, али не нађох. у сваком случају добродошао. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 22, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2016 Имаш одговор овде на Форуму. Потражи мало. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мики Написано Јануар 22, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2016 Тако је како сам написао, што се тиче истог предака, ако вам је лакше значи, моја баба, од мог ђеда полусестра је њеној баби баба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мики Написано Јануар 22, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2016 Нисам успио наћи тај одговор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 22, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2016 Miki izvini, ali ovako prebroj crtice, sada nemam kad da pisem. Dakle crtice tj tri tackice su jedan stepen.. Pradeda ... ... Deda Polusestra ... .... Tata Cerka ... .... Miki Unuka - Baba te devojke .... Majka devojke .... Devojka Kako god mislim da je dozvoljeno Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мики Написано Јануар 22, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2016 Хвала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Јануар 22, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2016 Провери прецизније степен сродства, распитај се детаљније, нацртај стабло, иди код пароха да ти објасни, провери шта каже грађански закон, па тек онда пресеци.пољуби ти то.... пре него што одеш до пароха и нацрташ стабло.казаће ти се само. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мики Написано Јануар 22, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2016 Ја вас питам, а ви ми даје те неке тајанствене одговоре Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мики Написано Јануар 22, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2016 Па по црквеном од осмог је дозвољено, али ја тачно не знам да растумачим степене сродства Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мики Написано Јануар 22, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2016 Ххаха, сећу вене Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука