Таша Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Zovi ako treba pomoc da se objasnimo sa tim deckom .... sad' sam sa treninga Дејан је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Prvo da ga ubedim da se vidimo pa te zovem da organizujemo sačekušu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Јао, Деки, па ти ниси Супермен, ти си Суперишка... Anette and Дејан је реаговао/ла на ово 2 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Prvo da ga ubedim da se vidimo pa te zovem da organizujemo sačekušu Da ne bude kasno? Da se prvo organizujemo pa da ga onda upoznamo ?! Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Može,ipak si ti iskusnija s tim stvarima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Хеј дечко, баш си згодан... Дејан је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Može,ipak si ti iskusnija s tim stvarima Iskreno ... nemam iskustva al' imam "cuku" ( sto mi stoji ovaj zargonizam ) .... Дејан је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2013 my boys an me Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Колико зарадиш за 4 дана ехита,ако није тајна? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Колико зарадиш за 4 дана ехита,ако није тајна? koliko god da je,znači mi,dnevnica je 2200 za sekjuriti ja imam malo više ove gdine je exit 5 dana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 19, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Otišla majka u Bosnu,kad sam ustao oovo sam našao ispisano svuda po stanu Милан Б, Николa, Срђан Ранђеловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Otišla majka u Bosnu,kad sam ustao oovo sam našao ispisano svuda po stanu aha! treba da pereš čarape "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 19, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 19, 2013 brate,perem i sudove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 За дочек , на тргу у НС, певала је Рибља Чорба и Бора није добро одбројао време.... Аматерски је поверовао, као велика православна србенда, да је тачан сат на католичкој цркви sHa_sarcasticlol Ignjatije, Драшко and YOKA је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 2, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 хихихихихи...требао си га банујеш због тога Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука