Дејан Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Данас је Ози Озборн прекскао вијачу ,на два метра од мене, и једини сам имао ту привилегију да то видим DYNABLASTER, w.a.mozart, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 А јел носиш ти Дејане фотоапарат на посао? 301 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 јес, па да се цео свет смеје Озију како онако смотан прескаче вијачу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Priznaj da si otvorio dnevnik samo da bi nam se pohvalio za ovu cinjenicu greengrin greengrin greengrin Na sta lici Ozi ? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Priznaj da si otvorio dnevnik samo da bi nam se pohvalio za ovu cinjenicu greengrin greengrin greengrin Na sta lici Ozi ? Имаће он још штошта да нам оприча овде. Вазда виси са тим светским суперстаровима ту око бине. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Е једва чекам да читам Декијеве догодовштине из бекстејџа Тако ти је то када си секјурити Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Priznaj da si otvorio dnevnik samo da bi nam se pohvalio za ovu cinjenicu greengrin greengrin greengrin Na sta lici Ozi ? Priznajem Liči na nečiju babu ... Bilo mi bezveze da ga slikam ... ali zato ta slika sa vijačom ostaje doživotno zabeležena Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Priznajem Liči na nečiju babu ... Bilo mi bezveze da ga slikam ... ali zato ta slika sa vijačom ostaje doživotno zabeležena U to ne sumnjam . Je l bio barem pristojno obucen :D ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Faith no more-članovi benda vrlo fin svet ,zdravo izgledaju tako se ponašaju ,što se za pevača ne može reći... Владан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Куде си бе деки?? w.a.mozart and Дејан је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Faith no more-članovi benda vrlo fin svet ,zdravo izgledaju tako se ponašaju ,što se za pevača ne može reći... Немој да нас мучиш, кажи нам шта је певач урадио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Дејане, што ниси бранио овог момка, ако си био обезбеђење Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Не могу да верујем какав идиот! Сад ми је скочио притисак на триста. Без проблема бих ишутирао оваквог болесника! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 није баш easy like sunday morning "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Nije ništa uradio konkretno,da sam ja video,dovoljno ga je samo pogledati u facu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука