Баба Написано Јул 8, 2012 Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 Колико ја знам тамо за безбедњаке бирају само неке мрге. Нећу те више звати Дејо. Нема смисла. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 Nije valjda da ces da me cenis po fizickom izgledu...baj d vej ,smrsao sam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 ..бриге, проблеми... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 8, 2012 Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 Nije valjda da ces da me cenis po fizickom izgledu...baj d vej ,smrsao sam Ма јок , ја никог не цијеним , па ни по физичком изгледу . Види пре сам се дружио само са паметним љљудовима, било ми испод части да диваним са глупима, могу се искрено исповедити да сам чак презирао глупе људе и на неки начин их сматрао кривима што су глупи. Међутим после мноооогоооо година живот ми утеро памет у главу. Схватио сам да су у већини паметни људи врло сујетни и да су ..... од људи. Сад се дружим само са онима који су пре свега човечни, што би рекли Срби који су људови. Са нељудима се не дружим џаба им сва памет нек једу ***( или БИП) . У сваком случају ти се сад вероватно питаш какве све ово везе има са тобом. Па рећи ћу ти да ме је оно прво држало до пре пола године. Значи, можемо бити другари . Хахахахахахахахаха! Дејан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 Vrlo sam srecan sto mi sa skromnim intelektualnim mogucnostima imamo jednog diskriminatora manje to jest prijatelja vise I molimte obrisi onu psovku Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 8, 2012 Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 Vrlo sam srecan sto mi sa skromnim intelektualnim mogucnostima imamo jednog diskriminatora manje to jest prijatelja vise I molimte obrisi onu psovku Koju ? Ima dve .. uostalom ti si admin . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Па ниси ни ти Жељко нешто ванредно паметан, имаш стила и то је то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Na festivalma se uvek dešavaju čudne stvari... Na prošlom egzitu su me dve crnkinje štipkale za zadnjicu ...na festivalu na Kopaoniku me slovenac ćapio za istu...egzit počinje u četvrtak...šta li će me opet snaći... Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Поготово ако те распореде на онај транс или еротик стејџ RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Već sam raspoređen,tako da sam bezbedan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Па ниси ни ти Жељко нешто ванредно паметан, имаш стила и то је то. Ћут ба то ови из мог окружења не знају. Николa, Andre Williams and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Па ниси ни ти Жељко нешто ванредно паметан, имаш стила и то је то. Ima razvijenu emocionalnu inteligenciju,pametan je samo kada je nacionalizam u pitanju hahahah Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Možda je Exit festival za strance ali mi smo ga završili i obeležili u tradicionalnom srpskom stilu,jeli,pili i na kraju se pohvatali za vratove ! ŽIVELA SRBIJA :D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 1, 2012 Danas,ispred srednje ekonomske,gde uglavnom pijem kafu sa drugarima i posmatramo srednjošKoljke ,klinci se okupili da bi se tukli. Sve je delovalo vrlo bezazleno,gomila klinaca guraju se svađaju ...sve je delovalo simpatično dok jedan od njih nije izvadio nož.Toliki nož sam video samo kod četnika u partizanskim filmovima. Srećom nije ga upotrebio,šta li će da vadi za dve godine...tuga... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 1, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2012 цццц ни Nеw Now није ко што некад беше "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука