Иван Ивковић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Jean Shepard - Blanket On The Ground "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Heidi Hauge - I'm Gonna Be A Country Girl Again "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Merle Haggard & Johnny Cash - Sing Me Back Home "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Sheryl Crow & Kris Kristofferson - Me and Bobby McGee Караконџула је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Johnny Cash - The Man Comes Around http://www.youtube.com/watch?v=kMMHYZjotHY "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Lonnie Mack - Too Rock For Country, Too Country For Rock And Roll "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Paul Brandt - The Highway Patrol "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Дејвид Алан Ко са пјесмом (и албумом истог имена) у класичном српском маниру! Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Waylon Jennings and Johnny Cash - The Greatest Cowboy of Them All "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Joan Kennedy - Candle In The Window "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Kathy Mattea - Eighteen Wheels And A Dozen Roses "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 John Denver - Country Roads Olivia Newton-John - Country Roads Плутон је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Adam Brand - Cigarettes & Whiskey Најбоља верзија коју сам чуо дао сада! "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Burl Ives - The original recording of Ghost Riders In The Sky "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука