Natasa. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339963425' post='661759] ниси, то би укинуло наду да има још шансе да се нешто позитивно деси greengrin Radim na tome , bez zezanja . Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 https://www.pouke.org...ва/#entry661421 mozda je mislio na ovako nesto... ? Ја не видим да ту пише да су верници затуцани. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Radim na tome , bez zezanja . ко ти брани клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Sine, je l si ti ekumenista ili artemit greengrin greengrin greengrin ? све ми форе купиш, зезаће те да си гора од мене greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339963637' post='661768] ко ти брани Niko naravno, samo kazem . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 ? Ја не видим да ту пише да су верници затуцани. ма пусти дете, видиш да не разуме ни шта ти је сића написао а камоли ти ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339963669' post='661769] све ми форе купиш, зезаће те да си гора од мене greengrin Morao je neko i mene da trenira . You were the great teacher greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339963713' post='661771] ма пусти дете, видиш да не разуме ни шта ти је сића написао а камоли ти Не држим га ја,само сам културно одговорила детету на питање gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Дете па дете, ститепу човека. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Ово није лепо од тебе, Сићо. Молим да нађеш и цитираш пост у коме сам ја вернике назвала затуцаним. Инсистирам на томе. Uopšte nisi. Ko kaže da jesi. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 ja zaspah cekajuci taj fajt...al' dobro je, odavno nisam isposhtovala neki topik 'vako do kraja.... :0104cheesy: ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Емили, па није предвиђен овај топик за фајт. Овај топик је само позив на фајт на другим темама. Воле људи да читају кад се други фајтају. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 e, super, onda cu ostati ovde jer sreca je lepa samo dok se cheka.... a kako si mi ti? ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 PS ako ovde nema fajtanja dovoljno, mislim..na sajtu uposte.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 PS ako ovde nema fajtanja dovoljno, mislim..na sajtu uposte.... Ја мислим да ни на женским форумима попут Ане (где само чланице имају приступ!) нема толико фајта као на православним форумима. Не само овом, него иначе. Једном сам пратио неки форум на енглеском, колико они тек тема имају за фајт и колико су жустри, леле... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука