Natasa. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Adrenalin junkie greengrin greengrin greengrin ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Некако се смањили конфликти откад се затвориле теме о атеизму/веровању, а теме о еволуцији/политици/педерима замрле. ВИЛМА and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 a kako si mi ti? Све боље и боље, хвала на питању Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 ja volim ovakve teme, sad se sita ismejah retroaktivno po obicaju:: "Гледам питу гладна лица, а вода ми цури, дај окрени на шестицу; Мајко, де пожури!" ))))))))))))))))))))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339962947' post='661748] лепо је све то, само немој да изиграваш чираша Bez čira i sa njim,pojšću polalonca ,biće mi baš slatko Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 mislim, bas Aleksandar da odgusla al' eto vec zaboraviH gde videH:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Zavodiš nekog sa te oke M? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 ja se zagledala u avatar i pochelo oko da mi igra... Bash me zanima da l' utiche na muske treptanje ovoliko:P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 ja se zagledala u avatar i pochelo oko da mi igra... Bash me zanima da l' utiche na muske treptanje ovoliko:P И још више, само не на аватару Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Zavodiš nekog sa te oke M? Не,само иритирам greengrin emilija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 ahahahahhah da, a ona burma je kolateralna:P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 što je ona lepa tirkizno zelena boja pri lajkovanju poruka, promenjena u ovu neku "prljavo" oranž koja je sve samo ne erotska. Na tim sitnicama se gube članovi. Vratite nam zelenu. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 što je ona lepa tirkizno zelena boja pri lajkovanju poruka, promenjena u ovu neku "prljavo" oranž koja je sve samo ne erotska. Na tim sitnicama se gube članovi. Vratite nam zelenu. ženski članovi? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 ih, pa ne bi valjda zakukavao zbog mushkih???? Malina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука