Natasa. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Ti deistkinjo, otvori temu "Rubovi pravoslavlja, ponori Sveta" i opleti po popovi i zatucani vernici, hvaleći sebe i svoju neovisnost. Keti može neku seski temu, tipa "Pomozite, zaljubljena sam u svog popa". To moze da se prenese u QQ temu koju je Tanja otvorila greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Nema Griše da prokomentariše štogod. Ignjatije and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 ko su ti zivota ti?!? Ja joj ne bih dala ni 30. руку на срце, ја бих јој дао између 15 и 17, 18 ако се напирлита 55 има само у оне дане greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Ako je meda rekao 40 onda je to četrdeset !!! Ima ko je na ovom forumu zadužen za istinu,i nemoj molim te protiv pedofila nešto da bi zucnula,to je onda isti onaj gnev kao kod onih što su razapeli Hrista ... ти и даље киселиш купус? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 ko su ti zivota ti?!? Ja joj ne bih dala ni 30. то је полу-приватна шала Natasa. је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 ali je recena ovde, ajvno, pred svima,tako da molim lepo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 ali je recena ovde, ajvno, pred svima,tako da molim lepo нема проблема, него гледам ове што киселе како се пецају клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339950859' post='661629] ти и даље киселиш купус? Moram,meso sam samleo,samo još kupus da dokiselim ,pa će sarma da se krčka ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Ti deistkinjo, otvori temu "Rubovi pravoslavlja, ponori Sveta" i opleti po popovi i zatucani vernici, hvaleći sebe i svoju neovisnost. Ово није лепо од тебе, Сићо. Молим да нађеш и цитираш пост у коме сам ја вернике назвала затуцаним. Инсистирам на томе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Ово није лепо од тебе, Сићо. Молим да нађеш и цитираш пост у коме сам ја вернике назвала затуцаним. Инсистирам на томе. https://www.pouke.org/forum/topic/19647-%d0%b2%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%be-%d0%b8%d0%b7%d0%bb%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d0%ba-%d0%b8%d0%b7-%d1%80%d0%be%d0%bf%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0/#entry661421 mozda je mislio na ovako nesto... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Moram,meso sam samleo,samo još kupus da dokiselim ,pa će sarma da se krčka лепо је све то, само немој да изиграваш чираша клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 https://www.pouke.org...ва/#entry661421 mozda je mislio na ovako nesto... сине још си млад, не пецај се да не добијеш што ти не следује клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339950709' post='661628] руку на срце, ја бих јој дао између 15 и 17, 18 ако се напирлита 55 има само у оне дане greengrin greengrin greengrin Hoces reci - blago sam retardirana greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Hoces reci - blago sam retardirana greengrin greengrin greengrin ниси, то би укинуло наду да има још шансе да се нешто позитивно деси greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339963119' post='661750] сине још си млад, не пецај се да не добијеш што ти не следује Sine, je l si ti ekumenista ili artemit greengrin greengrin greengrin ? Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука