Mironosica Написано Јун 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 On 14. 6. 2012. at 19:41, Oglo рече A jel mogu sad nešto za moju dušu? uvek ! Oglo је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 whackado "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Драган Јашић, feeble, мирођија and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 группа КУКУ DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 QQ није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 magnolia and Maja.Dj је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Боли ме кичма већ неколико дана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Q Q Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Necu da qq, a imala bih mnogo razloga, ali necu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Ма распали Кириос. Oglo and kirios1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Čuj, da kukam!? To nije u duhu Srbskijeh žena, al zato naricanje.... Jaooo Tanja ex Petrija milaaaaaa, što si QQ temu sačinilaaaaaaa? Pa ja kukam letnju noć do zoreeee, i od muke skačem kroz prozoreeee. Jaoooo Tanja, sokolice sivaaaa što si crni dnevnik napravilaaaa? Da kukamo kao ptići maliiiiiiiii da se smeju popovi i ljudiiiiii Joooojjjjj.... Natasa., JESSY and Pantera је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Нема QQ, само весело... http://www.youtube.com/watch?v=RFzyYYZsxGc katja је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука