Mironosica Написано Јул 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 je sam dobro sto i vama zelim DYNABLASTER, Ignjatije, Александрида and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 bighugbighug Mironosica је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 QQ vidi ko nam se javio 4869 poljubac poljubac poljubac Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Море, кад ће више да се врће,одужило се ово Mironosica је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Море, кад ће више да се врће,одужило се ово а јел` сме да се зна ко? .smesko. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Pa, Tanja, ovo je njen dnevnik, rekla bih “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Pa, Tanja, ovo je njen dnevnik, rekla bih oh , I see... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Juhuuuuuu! Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 welcome back miss :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_QMcZ_5b1xI malina :) је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2012 GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 algabacaju 0304_smile4 Mironosica је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=o3QdCJyMev0&feature=related malina :) је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 17, 2012 malo mi je cudno da ljudi dodju na zru,registruju se i otvore vrlo vrlo privatnu temu to mi nekako smrdljucka ..... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 то ти је "муко моја, тешка ли си - пређи мало на другог да ми олакшаш" ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука