Jump to content

Ovu vest treba zaliti

Препоручена порука

hehe koja kolicina gluposti :D pa jel nam Bog stvorio zivotinje da jedemo i to naglasio... ako cemo realno i biljke isto osecaju al mi nemamo sprave da to potvrdimo, al i one su stvorene coveku na korist

Meni je lepo u životu, ako je tebi lepo dok jedeš leševe, uživaj.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

prijatno i tebi, grinje jes da su male al verujem da su ukusne animal-smiley-075

i jos nesto, znas li kolko se zivuljki pobije kad se recimo vadi sargarepa ili krompir koji eto preferiras?

ako cemo tako onda se ugledaj na djaine, koji ne jedu nista sto bi moglo da povredi neke bubice insekte itd

a perje u jastucima? ima primera milion...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ja ne jedem krompir. Goji. Govorim o kičmenjacima, sa kičmenom moždinom, funkcionalnim mozgom koji na sebi svojstven način mislim senzitivnim nervima... imam mnogo argumenata zašto biti vegan, ali to nije tema. a veruj mi neobrazovana nisam, za početak studiram veterinu i videla sam gde se, šta i kako radi i čime se životinje hrane i čega sve ima u njihovom mesu što nije ni malo zdravo za ljude.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

biljkama ne treba kicmena mozdina da budu jednako zive i da osecaju

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

rekoh ti da ima samo na nivou koji mi ne razumemo... bas sam danas gledao na tv u nekoj sneznoj sumi zecevi jedu neke biljke ko blesavi, i onda kad biljkama to postane previse ispustaju toxine i smanje populaciju zeceva- a to je samo jedan bzvze primer, raspitaj se malo kod pravih travara o biljkama jel osecaju ili ne...

Подели на овим сајтовима

Muče ih zato što ih mrze ili su sadisti. Sadisti su svi oni koji jedu meso, koriste proizvode koji su testirani na životinjama, i nose životinjsko krzno i kožu. Normalan čovek ne može svesno da nanese bol nekom ljudskom biću, osim ako to neće tom istom biću pomoći da sačuva svoj život (npr lekari-nekad mora da boli, al' mora). Stojim iza te svoje tvrdnje i gotovo.

ОК, сад ми је јасно с ким имам посла, да не улазим у узалудну расправу безвезе.

Подели на овим сајтовима

Stvorena jetra iz matičnih ćelija

...

Japanski tim je matične ćelije transplantirao u glavu miša, da bi se iskoristio jači protok krvi u tom delu tela.

Iz tih ćelija je nastala jetre veličine pet milimetara, sposobna da proizvodi ljudske proteine i razlaže lekove.

Izvor: B92

strašno je biti miš

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

ima ovde ozbiljnih dilema koje se ni tiču samo istraživanja na životinjama, tj. eksperimentisanja.

naime, jedno je kad čovek daleko bilo oboli i potrebno je presađivanje organa. a sasvim drugo kad čovek svojim svesnim ponašanjem proizvede propadanje jetre na primer, i onda šta.. kupiće novu..

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

strašno je biti miš

А још страшније умрети од рака јетре, ако си при томе човек са свешћу, осећањима и истим таквим ближњима који остају иза тебе.

Подели на овим сајтовима

ima ovde ozbiljnih dilema koje se ni tiču samo istraživanja na životinjama, tj. eksperimentisanja.

naime, jedno je kad čovek daleko bilo oboli i potrebno je presađivanje organa. a sasvim drugo kad čovek svojim svesnim ponašanjem proizvede propadanje jetre na primer, i onda šta.. kupiće novu..

Ма јашта, нек умре грешни скот!!!

Подели на овим сајтовима

А још страшније умрети од рака јетре, ако си при томе човек са свешћу, осећањима и истим таквим ближњима који остају иза тебе.

ko nije za sebe, izgleda nije ni za druge...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...