sqny Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 Interesantna izložba u prirodnjačkom muzeju u Londonu. Sve zivotinje na izlozbi su prave 'prepariarne' jedinke. Tamo gde se vidi samo krvotok na primer, zivotinji su nekim posebnim hemikalijama ili bakterijama odstranjena sva druga tkiva. Zatim je posebnom tehnikom 'plastinacije' iz celija voda zamenjena nekim polimerima, kako bi se tkiva ocuvala. Link Natasa., Sophrosyne, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 Неки лудак је пре пар година направио исто то, али са људима. Неки моји другари ишли да гледају, кажу "супер"... :291291291: http://www.bodyworlds.com/en.html ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 Meni je ovo ogavno. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 Ja sam odusevljena, svaka cast . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 Како изгледа птица Киви са Новог Зеланда изнутра: Киви има највеће јаје пропорционално величини тијела. Свако ношење јаја, за ову птицу представља праву агонију, док се мали птићи не изглегу. sqny and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука