Биљана Написано Август 22, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2017 АлександраВ, Данче*, nikolay and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 24, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2017 Danas dajem svoja krila za tvoj let Kafanski amater, Violetta Valery, АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 11, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 Volim te jer si blesav,Volim te jer me trpiš, Volim te jer ne želiš da me mijenjaš, Volim te jer si uvijek uz mene, Volim te jer mojim snovima daješ krila,Volim te jer mi udovoljavaš, Volim te jer želiš da mi udovoljavaš,Volim te jer mi uvijek govoriš da ti je stalo do mene, Volim te jer me činiš srećnom, Volim te jer vjeruješ u mene čak i onda kad ja ne vjerujem, Volim te jer si poseban, Volim te jer mene činiš posebnom, Volim te jer si me naučio kako se voli, Volim te jer mi se nesebično daješ, Volim te jer te vidim u svakoj pjesmi, Volim te jer si od mene napravio najljepše muzičko djelo, Volim te jer volim da razgovaram s tobom, Volim te jer osim nas ništa nije važno, Volim te jer vjeruješ u nas, Volim te jer mogu satima da slušam kako pričaš, Volim te jer imaš zarazan smijeh, Volim te jer volim tvoje ruke, Volim te jer volim tvoje oči, Volim te jer volim tebe cijelog, Volim te jer ne glumiš, Volim te jer sa tobom ja mogu biti ja, Volim te jer znaš talijanski, Volim te jer si ulio nadu, Volim te jer mi vraćaš samopouzdanje, Volim te jer se pored tebe osjećam kao kraljica, Volim te jer si ti moj kralj, Volim te jer me čuvaš, Volim te jer ne dozvoljavaš da mi se bilo šta ružno desi, Volim te jer mi kažeš "baby", Volim te jer ti kažem "baby", Volim te jer mi kažeš "ola", Volim te jer ti kažem "ola", Voljim te jer mi kažeš "znam" i pošalješ "mille baci", Volim te jer ne mogu sakriti da te volim, Volim te jer volim da te volim... Данче*, Sasa2000, Ayla and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 3, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 Sve moje za tebe Sasa2000, Данче* and Ayla је реаговао/ла на ово 2 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 11, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2017 "Znam mila moja, znam baby" Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 Nisam od onih za koje bi se moglo reći da imaju strpljenja. Uvijek je bivalo da hoću sve i odmah. I uprkos tome što sam uvijek znala da stvari u Univerzumu nisu tako posložene, nekako je to nestpljenje bilo uvijek jače od mene. Poslednje tri godine sam učila. Učila od najboljih, tačnije od najboljeg. Krenuli smo polako, laganim koracima. Naravno i tada sam htjela sve i odmah. I svaki puta kada bi se ja zalaufala u svom nestpljenju, on je bio tu da zakoči, da kaže i pokaže da to i nije baš dobro za taj trenutak. I tako, malo po malo, dođosmo tu gdje jesmo. On je moje sve, moja zvijezda vodilja. On je sve ono o čemu sam sanjala i o čemu sam maštala. Naučio me da se kroz strpljenje dolazi do svakog cilja. Naučio me da volim. Mada tvrdi da on od mene uči kako se voli, nekako ipak mislim da ja upravo učim od njega. Naučio me da dišem. Da postojim. I sada idemo zajedno. Držimo se za ruku, rame uz rame i idemo. Da, "mi" idemo. Laganim, ali sigurnim koracima. U 2018. smo baš tako zakoračili i biće dobra ova godina, osjetim to. Volim te baby Goku, Ayla , Жика and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 3, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 Violetta Valery and Биљана је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2018 Nisam ja princeza, nikad nisam ni bila niti si ti princ, ali naša bajka traje. Ja sam samo ja i ti si samo ti i to nam je sasvim dovoljno da plešemo ovu igru koja se zove ljubav. Ovo je prvi puta da dobijam. Malo po malo, dio po dio, ali dobijam. Zbog toga se valjda i zacementirao ovaj osmijeh na mom licu. I znaš baby volim te. I prijaš mi. Uz tebe i tišina prija. Volim te baš takvog, e baš takvog kakav jesi. Volim tvoju volju da za mene uvijek učiniš nešto lijepo. Da si uvijek tu. Volim i kada mi zagrljajem kažeš "volim te". Volim i one naše, samo naizgled obične, razgovore o svakodnevnim stvarima. Jer s tobom i obične stvari dobijaju neobične prizvuke. Volim i kad se smiješ onom "ludom Milojku". Volim naše poglede i kada zakucamo čela i samo se gledamo. Uranjamo u pogled jedno drugog i čitamo šta piše na duši i šta duša šapuće. Volim taj naš svijet koji tada stvaramo i u kojem smo samo ti i ja. I da, nisam ja princeza niti si ti princ, ali ova bajka traje. Plešemo ovaj ples. Nekoliko koraka naprijed, nešto u mjestu, ali nazad ne. Uz osmijeh danas, više sutra i nikad kraja, jer mi znamo uz ritam osmijeha da se borimo i da se volimo. Onako...........baš, baš volimo. Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2018 GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 12, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2019 11.12.2019.g. 10:40 "... ja se nisam zaljubio u tvoju vitku liniju nego u tvoj duh, u tvoj osmeh, u tvoju kovrdzavu kosu, u tvoju detinju jednostavnost i spontanost, u tvoju razdraganost i maštovitost... To me oborilo sa nogu..." Душица and Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 21, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2021 Недостају ми стари дани.... Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kafanski amater Написано Април 21, 2021 Пријави Подели Написано Април 21, 2021 On 24. 8. 2017. at 7:31, Биљана рече http://2.bp.blogspot.com/-p1XG2bV4Iz0/T5MwdbmWqWI/AAAAAAAAAhs/1Yq0Yq6_HhQ/s1600/kako+te+samo.jpg Danas dajem svoja krila za tvoj let Expand Супермен ... и сав живот свој Христу Богу предајмо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука