Jump to content

Mocartove hronike

Препоручена порука

Mozz непресушни извор...чувао, чувао све то у себи колико је могао и онда све то провалило из њега...

само напред Mozz...настави да умножаваш свој таланат...не може то свако... algabacaju

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

napadoše ovog sirotog Željka da je kopirao coldplay kad ono... naši napisali pesmu još 84-5.

obrati pažnju

http://en.wikipedia.org/wiki/YU_Rock_Misija

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

auuuuuuuuu... fenomenalna muzika

moraću sad da skinem sve što je ikad komponovao LOL

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Ne znam ko je na fotografiji, gde je uslikano i ko je autor ali mi je tako mocna ova fotografija .... nek' ti posluzi za neki poster, mozda :)

lol

jeste moća... odavno imam poster a možda i 2, nisam siguran

dj2x.jpg

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

snimite ovo

Josip Bibic će se oduševiti, mada garant već zna

http://paradoksija.blogspot.com/2009/11/slovio-univerzalni-jezik-slovena.html

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...