Jump to content

ЖРУ дневник свештеника Ивана Цветковића

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Одговори 43
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Свима нама значи макар и минимална молитвена подршка.Хвала свима.

Tako je

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Знам за мати Зиновију, мислим одлично је познајем и мелеми су јој одлични. А она сама је таква добрица да се то не може речима описати.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Данас је наша Света Црква добила новог молитвеника анђеоског чина- монаха о. Иринеја.

Монах Иринеј је мој рођени брат:

https://www.facebook...08139166&type=1

Подели на овим сајтовима

Данас је наша Света Црква добила новог молитвеника анђеоског чина- монаха о. Иринеја.

https://www.facebook...08139166&type=1

Честитам! Да је жив и здрав.

Подели на овим сајтовима

slavabogu 0442_feel 0442_feel 0442_feel

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Гости

Знам за мати Зиновију, мислим одлично је познајем и мелеми су јој одлични. А она сама је таква добрица да се то не може речима описати.

Пре два дана сам био код ње! Знамо се неколико горина и нека је Господ наживи у здрављу и подари Царство небеско за дела која чини.

Мелеми и остале ствари и стварчице што прави доста помажу а то могу лично и сам да посведочим!

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Разговарао сам са мати Зиновијон, телефонски, интересовао сам се да ли има неки препарат који рјешава проблем са миомом у материци. Рекла је да има, а ја се ево већ две седмице колебам да ју поново зовем и коначно договорим.

Таман ми је требало да ово прочитам.

Подели на овим сајтовима

Мелеми и остале ствари и стварчице што прави доста помажу а то могу лично и сам да посведочим!

да, баш тако...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Гости

@,

Брате,

слободно позови и наручи, многима је помогло, поготово за ове опаке болести!!!

Нека користи , све је то на биљној бази неће јој ништа шкодити ,тако да се не бојите око тога!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...