Драгана Милошевић Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Bice sve na Vasu korist. Svako dobro! Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Свима нама значи макар и минимална молитвена подршка.Хвала свима. Олимп and Walter је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Свима нама значи макар и минимална молитвена подршка.Хвала свима. Tako je Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dejan sumadinac Написано Август 18, 2012 Пријави Подели Написано Август 18, 2012 u manastiru koporin kod v.plane mati Tekla takodje pravi meleme,pa ako kome zatreba. mowe se obratiti t manastir koporin. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 18, 2012 Какве мелеме прави? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Август 18, 2012 Пријави Подели Написано Август 18, 2012 u manastiru koporin kod v.plane mati Tekla takodje pravi meleme,pa ako kome zatreba. mowe se obratiti t manastir koporin. први пут чујем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 18, 2012 Знам за мати Зиновију, мислим одлично је познајем и мелеми су јој одлични. А она сама је таква добрица да се то не може речима описати. Лидија Миленковић, мирођија and Anette је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 25, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 25, 2012 Данас је наша Света Црква добила новог молитвеника анђеоског чина- монаха о. Иринеја. Монах Иринеј је мој рођени брат: https://www.facebook...08139166&type=1 Николa, Andre Williams, Милош* and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 25, 2012 Пријави Подели Написано Август 25, 2012 Данас је наша Света Црква добила новог молитвеника анђеоског чина- монаха о. Иринеја. Монах Иринеј је мој рођени брат: https://www.facebook...08139166&type=1 Честитам! Да је жив и здрав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 25, 2012 Пријави Подели Написано Август 25, 2012 Данас је наша Света Црква добила новог молитвеника анђеоског чина- монаха о. Иринеја. Монах Иринеј је мој рођени брат: slavabogu 0442_feel 0442_feel 0442_feel ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Знам за мати Зиновију, мислим одлично је познајем и мелеми су јој одлични. А она сама је таква добрица да се то не може речима описати. Пре два дана сам био код ње! Знамо се неколико горина и нека је Господ наживи у здрављу и подари Царство небеско за дела која чини. Мелеми и остале ствари и стварчице што прави доста помажу а то могу лично и сам да посведочим! Anette and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Јануар 27, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2013 Разговарао сам са мати Зиновијон, телефонски, интересовао сам се да ли има неки препарат који рјешава проблем са миомом у материци. Рекла је да има, а ја се ево већ две седмице колебам да ју поново зовем и коначно договорим. Таман ми је требало да ово прочитам. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 27, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2013 Мелеми и остале ствари и стварчице што прави доста помажу а то могу лично и сам да посведочим! да, баш тако... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 27, 2013 @, Брате, слободно позови и наручи, многима је помогло, поготово за ове опаке болести!!! Нека користи , све је то на биљној бази неће јој ништа шкодити ,тако да се не бојите око тога! Драган άσημος :) and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука