Natasa. Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 KAKO OVA TEMA I MUSKI HRISCANI IZAZIVAJU LAKSATIVNI EFEKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Da, zenska je tema!!! Uuuu, dao je spermatozoid, svaka cast, bravo za njega i uspesnu ejakulaciju <_<. Da nece on da ima hormonski disbalans, da nece da ga nosi, da se deformise i moli Boga da se vrati u formu (samo nemoj da tupis kako to nije bitno, BITNO NAM JE!!!), da nece da mu pukne polni organ posle porodjaja, pa da ga usivaju (sorry za slikovitost, ali nije to tako sareno i lepo), da nece da ga boli glava kako moze da dobije otkaz, ili ako trazi posao da ga pitaju koliko dee ima i koliko ih planira, pa bolovanja kad se razbole....SAMO NEMOJ DA TUPIS O EGOIZMU!!!!Зашто су се сексали ако нису спремни да прихвате одговорност? То важи и за мушко и за женско у том односу? Женски је удео такав какав је, али обоје су свесни у шта се упуштају, и обоје треба да преузму одговорност, сваки свој део без обзира колики су делови... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Зашто су се сексали ако нису спремни да прихвате одговорност? То важи и за мушко и за женско у том односу? Женски је удео такав какав је, али обоје су свесни у шта се упуштају, и обоје треба да преузму одговорност... Zato sto vole sex vise nego odgovornost ! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Zato sto vole sex vise nego odgovornost !Дакле тачно сам га назвао, хедонизам без преузимања одговорности тј. безумни хедонизам? milan. је реаговао/ла на ово 1 Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Дакле тачно сам га назвао, хедонизам без преузимања одговорности тј. безумни хедонизам? Ima i toga , pa? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Први мрзим да потежем фарисејштину, али када ме већ терате... Па зашто се нико не пита како се осећају пљачкаши када морају да упуцају човека из обезбеђења да би побегли, како је њима у души, колико ломова имају и колико самокривице се јавља у њиховој души? Наравно, изопштење него шта друго за детеубиство... а као прво да је уопште хришћанка не би ни имала рекреативни секс, а абортус и да не помињем... A ti znaš da je ona imala rekreativan seks? Virio se u njenu spavaću sobu? Znaš li ti koliko žena pa i hrišćanski izvrši abortus jer otac tog deteta ( veoma često i muž) ne želi to dete? Pa i da je imala rekreativan seks i zatrudnela i abortirala jer je i za drugi stranu takođe bio rekreativan seks u pitanju ( a ti drugu stranu nisi kritikovao,koliko vidim), MOŽE DA SE POKAJE A VEĆINA SE KAJE, ( ne derem se naglašavam). I zašto NIKO ovde ne kritikuje i tu drugus tranu ( muškarca) koji ne želi dete nego ostavlja ženi da odluči a on neće da ima ništa sa tim? Zašto i on crkveno ne snosi krivicu? A što se tvog poređenja tiče, besmisleno je. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Da, zenska je tema!!! Uuuu, dao je spermatozoid, svaka cast, bravo za njega i uspesnu ejakulaciju <_<. Da nece on da ima hormonski disbalans, da nece da ga nosi, da se deformise i moli Boga da se vrati u formu (samo nemoj da tupis kako to nije bitno, BITNO NAM JE!!!), da nece da mu pukne polni organ posle porodjaja, pa da ga usivaju (sorry za slikovitost, ali nije to tako sareno i lepo), da nece da ga boli glava kako moze da dobije otkaz, ili ako trazi posao da ga pitaju koliko dee ima i koliko ih planira, pa bolovanja kad se razbole....SAMO NEMOJ DA TUPIS O EGOIZMU!!!! Цврц, ви не идете у војску.... Ignjatije and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 A ti znaš da je ona imala rekreativan seks? Virio se u njenu spavaću sobu? Znaš li ti koliko žena pa i hrišćanski izvrši abortus jer otac tog deteta ( veoma često i muž) ne želi to dete?Pa i da je imala rekreativan seks i zatrudnela i abortirala jer je i za drugi stranu takođe bio rekreativan seks u pitanju ( a ti drugu stranu nisi kritikovao,koliko vidim), MOŽE DA SE POKAJE A VEĆINA SE KAJE, ( ne derem se naglašavam). I zašto NIKO ovde ne kritikuje i tu drugus tranu ( muškarca) koji ne želi dete nego ostavlja ženi da odluči a on neće da ima ništa sa tim? Zašto i on crkveno ne snosi krivicu? A što se tvog poređenja tiče, besmisleno je. Како нико не критикује другу страну? Читај шта сам све писао, помињао сам и околину. Мада, знам и пример где је муж захтевао од жене да не абортира иако је она хтела, дакле људи који су у браку (световном, а не хришћанском). И немој ми рећи да се кају, да се кају не би им то падало лакше од вађења зуба и не би га звали чишћењем, наравно част изузетцима. А, сматрам да се подразумева, да ће све учествујуће стране бити изопштене (под условима да су уопште у Цркви) и мушкарац, и жена, и тровач/касапин. А што се тиче поређења, да, неки се лопови-убице више кају од неких абортус-парова. Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Цврц, ви не идете у војску.... A vi se razbiste sluzeci civilno :P, a uskoro nece ni to :P , ako vec nije, nisam upucena. I ko kaze da zene ne idu u vojsku? ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 KAKO OVA TEMA I MUSKI HRISCANI IZAZIVAJU LAKSATIVNI EFEKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Само немој да се нервираш... Удахни....издахни....удахни....издахни.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Jao covece. A mozda znaju da ubijaju POTENCIJALNO buduce dete? Isto kao sto kada muskarac stavi kondom one ubijaju potencijalno buduce dete ili kada popiju antibebi pilulu? Ali ti si resio da one ubijaju dete i tacka. Takav stav bi i doveo do kamenovanja na kraju. То можда у твојој глави. Не буди безобразан и не импутирај нешто без основе. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Како нико не критикује другу страну? Читај шта сам све писао, помињао сам и околину. Мада, знам и пример где је муж захтевао од жене да не абортира иако је она хтела, дакле људи који су у браку (световном, а не хришћанском). И немој ми рећи да се кају, да се кају не би им то падало лакше од вађења зуба и не би га звали чишћењем. Наравно, сматрам да се подразумева, да ће све учествујуће стране бити изопштене (под условима да су уопште у Цркви) и мушкарац, и жена, и тровач/касапин. Онда би Црква остала празна, јер бисмо исто тако морали да изопштимо убице, силоватеље, лопове, оне који су икада пробали дрогу, оне који стално уживају дрогу, оне који имају сексуалне односе ван брака, рукоблуднике, хомосексуалце... Дописати по потреби. Не мош да генерализујеш. Наравно да се жестоко противим абортусима, али никада те ствари нису црно - беле. Знам жене које су извршиле абротусе и, сем ретких примера(ка), та одлука никада није ни лака ни брза, а последице им на психу остају до краја живота. Natasa., ВИЛМА, Анастасија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Како нико не критикује другу страну? Читај шта сам све писао, помињао сам и околину. Мада, знам и пример где је муж захтевао од жене да не абортира иако је она хтела, дакле људи који су у браку (световном, а не хришћанском). И немој ми рећи да се кају, да се кају не би им то падало лакше од вађења зуба и не би га звали чишћењем, наравно част изузетцима. А, сматрам да се подразумева, да ће све учествујуће стране бити изопштене (под условима да су уопште у Цркви) и мушкарац, и жена, и тровач/касапин. А што се тиче поређења, да, неки се лопови-убице више кају од неких абортус-парова. Očekuješ? Malkice je drugačije u praksi.Sve je uglavnom usmereno ( epitimija ) na ženu koja je izvršila abortus.I svu krivicu crkva i zajednica bacaju na nju.Nisam čula da je neki muž ( muškarac,govorim za hrišćane) , podlegao epitimiji jer je priznao da ne želi dete. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Онда би Црква остала празна, јер бисмо исто тако морали да изопштимо убице, силоватеље, лопове, оне који су икада пробали дрогу, оне који стално уживају дрогу, оне који имају сексуалне односе ван брака, рукоблуднике, хомосексуалце... Дописати по потреби.Нетачно. Изопштавају се људи за тачно одређене ствари, а остали се само епитимишу на одређено време. Нпр. силоватељ би био изопштен, док би рукоблудник добио 40 дана епитимије. Не знам како ти уопсталом пада на памет да тако релативизујеш ствари... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Auuuuuuu, ako cemo po kanonima, niko Crkvi ne bi smeo da pridje, a o prisecivanju da ne govorimo . Ja na prvom mestu ! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука