Natasa. Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Note to myself - vise Biblije, manje Klare Cetkin 0102_laugh http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Može ako su reči o. Joila. Oni kao o.Joil su retkost,ja nikog ne bih mogla da plašim paklom, šta god da je u pitanju. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Poena je da vi tvrdite da je to drugo telo, drugi zivot a zaboravljate da je to sto vi karakterisite kao drugo telo i drugi zivot apsolutno zavisno od zene koja ga nosi. Ne moze da opstane van nje. Ne josh uvek u vecini sluchajeva, moderna tehnologija malo moze da pomogne u nekim sluchajevima ali u nekim zadnjim stadijumima razvoja. Jeste zavisno od majke ali je druga licnost druga osoba. Nije kao majcin prst, pobogu. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Ovo je za internet, trollovanje. Ozbiljno sam razmišljao i o tome kako da suptilnije nerviram dame. To još nisam isprobao u praksi. Masturbacija na zenski gnev...interesantno . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Je l ovo na mamin racun greengrin greengrin greengrin У шали може тако да се схвати... Али оба родитеља сматрам подједнако одговорним. Таша, Анастасија, Natasa. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Pa ne bih bas potencirala samo odgovornost zene; u stvaranju deteta ucestvuju dvoje, zar ne !?! Ili sam propustila neku inovaciju iz reproduktivne oblasti ? Анастасија and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Jeste zavisno od majke ali je druga licnost druga osoba. Nije kao majcin prst, pobogu. Pa i nije bas druga lichnost, nema lichnost. Jos uvek nema. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Da je standard problem belaca bi bilo najvise. Svi znamo da sto je drzava bogatija i porodica skolovanija to je manje dece u proseku. Управо тако....то је само чист егоизам и сатанизам у врхунцу... убити немоћно дете ...је за мене...врухунац ђавоље замисли... Риспект, али колац задржи у свом селу. Благо теби, брате, ако мислиш да овако може да се реши тај проблем; ти си срећан човек без пуно брига. Озбиљна је ово ствар, брате. Није зезање. А ја све контам да се зезаш, кад овако пишеш. ја говорим како је било пре у мом селу..вароши.. данас свакако није тако....и они су постали "модерни" и питање колико њих је данас Хришћана.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Рећи ћу опет: по среди је маловерје народа. Политичари - грамзиве гњиде - за то не хају, визију нико нема, нити кога занима тако нешто. А лекари... лекари, чији је посао да лече... Па, куће многих гинеколога се по комшилуку зову абортане. И овај народ има петље да се назове хришћанским... А покајање? Или макар свест о греху? па ми као Хришћани имамо дужност да дижемо глас...да се боримо против овог сатанизма... а не да тражимо оправдања... Narod i ne može kolektivno da bude hrišćanski narod, jer to i nije, samim tim ne može ni kolektivno da ima svest o grehu. али Хришћани могу да подигну глас... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Pa ne bih bas potencirala samo odgovornost zene; u stvaranju deteta ucestvuju dvoje, zar ne !?! Ili sam propustila neku inovaciju iz reproduktivne oblasti ? I nije samo odgovornost žene, osim ako ona sama ne odluči iako druga strana se tome protivi. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Pa i nije bas druga lichnost, nema lichnost. Jos uvek nema. Битна ствар је - то је биће које живи и постаће личност ако му неко не прекине живот. Самостална личност неће постати до 18-те године. Па кад остари опет можда неће бити "личност" јер ће оболети од Алцхајмера и слично. Живот има своје фазе, али је и даље у свакој фази живот. Анастасија and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Pa i nije bas druga lichnost, nema lichnost. Jos uvek nema. fmqmtx fmqmtx fmqmtx Дуња, Михајло and Manolis је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Искрено, ја сам склон да већу одговорност припишем мушкарцу. Он је тај који је глава породице (што не значи "командант", наравно). Таша, Јефимија Крунић, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 па ми као Хришћани имамо дужност да дижемо глас...да се боримо против овог сатанизма... а не да тражимо оправдања... али Хришћани могу да подигну глас... I onda protiveći se jednom zlu, da odlazimo u drugo zlo - nabijanje na kolac ВИЛМА, Таша and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 па ми као Хришћани имамо дужност да дижемо глас...да се боримо против овог сатанизма... а не да тражимо оправдања... али Хришћани могу да подигну глас... Ajd o'ladi malo...nije sve tako crno-belo. Ok, greh je, ali ima zena koje se odista kaju i imale su debeo razlog da to ucine. Znas, nisu svi muskarci tako odgovorni kao ti, ima ih i mlakonja koji pobegnu glavom bez obzira kad saznaju da ce biti ocevi, ima i onih koji teraju devojke/supruge na abortus...znas ima svega, ne samo - EGOIZAM, SATANIZAM...malo manje osudjuj! laetitia and nishizawa је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука